• 2085
    sözlüğe bakarsanız transfer taraftarı olduğunu çok net biçimde görebilirsiniz. yok efendim gelmesin bu gitsin, şu iyidir de aman kronik hemoroid var adamda, o oynayamaz bu takımda zaten ayağının teki diğerinden büyük falan cinsinden saçma sapan eleştirilerle dolu oyuncu başlıkları... bıktım ya her transfer döneminde bir tane ismi çok iyi olmayan oyuncu alınmak istendiğinde yaratılan goygoylardan.

    ayıla bayıla yaladığınız oyuncuların bir kaçı dışında hangisi çok verimli oldu şampiyonluk getirdi? sözlüğe bak adamın yararlı olup olmayacağını direk anlarsın. eğer sözlük transfer ihtimali olan adamı beğenmiyorsa direk düşünmeden alınmalı o adam. kesin faydalı olur. eğer beğeniyorsa da almayın gitsin, bir bok olmaz o adamdan.

    böyle sonucun çıktığı bir yer bir de modern futbol betimlemeleri yapıp kafa siker. lan ne zaman cin oldun da adam çarpıyorsun. fm oynayıp gelmişsin, barcelona izleyip coşmuşsun, 107 yıllık kulübe şablon çiziyorsun bir de, kaç kere sistem hazırladın yönetici kabiliyetin ne diye sorarlar adama.

    herkes yönetici, herkes scout, herkes hoca, en iyi bilen sensin, en iyi yöneten sensin, en iyi hoca sensin. sözlükteki saçma sapan oyuncu başlıklarından ve çemkirmelerden gına geldi artık, ne tırt ne boktan bir taraftar olmuşuz biz ya. tüketim toplumunun bağımlısı, isim etiket delisi, başarı manyağı tipler olmuşuz.

    kendinize gelin beyler transfer olmasa da galatasaray galatasaray'dır. paramız yoksa transfer yapamıyorsak da şerefimiz var. eğer biraz katkım olsun diyorsan futbola ve galatasaray'a lig tv'ni iptal ettir, kaldır mabadını türk telekom arena'yı doldur. ne lan bu? sıktı artık.

    not: galatasaraylılık ölçeri açtım amk var mı ötesi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın