resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 79
    bugün, yiğit şardan ve mehmet helvacı ile birlikte yaptığı basın toplantısından bazı alıntılar;

    -----alıntı-----
    "hamburg ve eskişehirspor maçından sonra medyada yer alan haberler nedeniyle basın toplantısı yapma ihtiyacı duyduk"

    "uefa kupası'nda hamburg maçında aldığımız sonuç hepimizi çok üzdü. burada çalışanlar bu tip durumlarda daha çok üzülüyor"

    "biz mart sonuna kadar avrupa'daki heyecanı devam ettirdik. aslında hedefimiz daha farklıydı ama olmadı."

    "biz galatasaray'ın yeniden yapılanma sürecini yaşıyoruz. bu süreç içinde hem ligde hem avrupa'da başarılı olmak zor"

    "uefa kupası'nı kazandığımız zaman altyapıdan gelen ve biribiriyle çok uzun zaman oynayan bir grup vardı ve 3 tane de dünya yıldızı oyuncumuz vardı."

    "kısa vadede aldığımız sonuçlar bizi üzdü ama bu yapılanma sürecinde orta vadede umudumuz artıyor. şampiyonluk konusunda hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. en az rakiplerimiz kadar şansımız var. bu şampiyonluğumuzu da alacağımıza inanıyoruz"

    "2007-2008-2009 yıllarında bonservis anlamında 25.5 milyon dolar para harcadık. buna futbolcu yetiştirme, transfer komisyonları da dahil. basında 60-70 civarı rakamlar geçiyor. bunlar tamamen yalan, yanlış bilgiler."

    "sakatlara baktığımızda toplam iki yıla bakıldığında 27 oyuncumuz ameliyat olmuş. bu yıl sadece 23 oyuncumuz ameliyat oldu. bunlar maçlarda darbeye dayalı sakatlıklar. maçı yöneten hakemler inşallah daha futbola uygun şekilde yönetim gösterirler."

    "yönetim olarak, takım olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürüceğiz ve mayıs ayı bittiğinde herkes sonucu görecek. o yüzden kimse kendini şampiyon ilan etmesin. hele bizim olduğumuz yerde bunu söylemek imkansız."

    "türk telekom stadı'nı toki yapıyor. bizim tek yaptırımımız stadın zamanda yetişip yetişmeyeceği ile ilgili, programının kontrolüdür. kesin çözümü ise finansmanın temin edilmesi ile ilgilidir. bu haftasonuna kadar finans anlamında bu işi halledileceği bilgisini aldık. iki yöneticimiz bununla ilgili takibini sürdürüyor.

    "galatasaray'ın değeri 65 milyon dolardı. 4 ay evvel ölçüm yapıldı. galatasaray'ın değeri 159 milyon dolar oldu. bu da yaptığımız yatırımların iyi olduğunu gösteriyor."

    "mehmet ali helvacı'nın tff başkanı yapacağımıza dair bir haber çıktı. bunu duyunca inanamadık. haberi yapan arkadaşın hayal gücü bayağı yüksekmiş."

    "ekonomik kriz nedeniyle projelerimizi finanse etmemiz kolay olmuyor"

    "lincoln bizim oyuncumuz. burası talimatlar çerçevesinde yönetiliyor. hangi oyuncu olursa olsun bunun sonuçlarına katlanır. lincoln bunlara karşı geldi ve cezasına katlanacak. şu ana kadar toplam 159 bin euro para cezasına çarptırılmıştır. bu büyük bir rakam ama bizim amacımız oyuncuyu kazanmak."

    "bülent hoca'ya ve ekibine güvenimiz, inancımız tam. ilk iki maçta kahraman ilan edilen bülent korkmaz, son dönemdeki sonuçlarla acımasızca eleştirildi. bu yüzden bunlara anlam veremiyorum"

    yiğit şardan;

    "galatasaray mobile projesi nisan ayında hayata geçecek. taraftar kartı projemizde en kısa zamanda hayata geçecek."

    "yeni stadın pazarlaması konusunda iki yurtdışı kaynaklı şirketle çalışacağız"

    "yeni statla birlikte galatasaray için yeni bir dönem başlayacak."

    "27 nisan'da 'sözün bittiği yer' adlı bir çalışmamız olacak ve çok sayıda ünlü isimle film çalışması yapacağız."

    mehmet helvaci;

    "federasyonda üstlendiğim göreve hasan doğan'ın talebiyle başlamıştım."

    "kardeşim hukuk profesörü, fifa ve uefa'da birçok komisyonun içerisinde."

    "federasyondan herhangi bir görev beklentim yok"

    ve yeniden sözü adnan polat aldi;

    "kalli ile ilgili birçok haber çıkıyor. kalli'nin esas görevi altyapı ile ilgili ama dışarıda futbolcu da bakıyor. onla ilgili bize rapor verecek. biz de değerlendireceğiz. kalli ile ilgili yanlış haberler çıkmasın. profesyonel takımla feldkamp'ın alakası yok."

    "eski adı yalan haber olan yani adı sanal haber olan haberler yapmayın. sizden isteğimiz doğru haber yapmanız."

    "biz burada esir ticareti yapmıyoruz. bir futbolcu gitmek isterse, gider. tabi istediğimiz şartlar oluştuğunda. galatasaray'da bir oyuncunun oynaması için öncelikle istemesi gerekli. lincoln eğer ben gitmek istiyorum derse, alıcısı da varsa gider."

    "federasyonu kurulduğu günden beri destekledik. herkese eşit davranmasını istedik. onlarla kan davası gütmüyoruz. karalarında düzelme olursa yine onlara yaklaşırız ama düzelme göremiyoruz"

    "federasyonu kurulduğu günden beri destekledik. herkese eşit davranmasını istedik. onlarla kan davası gütmüyoruz. karalarında düzelme olursa yine onlara yaklaşırız ama düzelme göremiyoruz"

    "yanlış felsefelerle birçok hakemimiz yıprandı. bir şeyler düzelirse, biz de ilişkilerimiz sıcak bir noktaya taşırız."

    "lincoln'ün atıldığı kayseri maçından önce birisi bana 'galatasaray hakemler tarafından kıyılacak' dedi. bu tip söylemler bizde şüphe uyandırıyor."

    "lincoln'ün atılacağı bilgisini veren federasyona çok yakın bir arkadaşım."

    "konya'da ve sivas'ta o zeminlerde futbol oynanmazdı. futbol şartlarının iyi olmasını istiyoruz. antalya maçında zaman geçiren hakeme 90+3. dakikada sarı kart gösteriyor. şaka gibi..."

    "milli maça gitmeyeceğim. gitsem bile şeref tribününde izlemem. anti-futbol karşısında bir şeyler yaparlarsa, ben 5 şey yapacağım."

    "fenerbahçe maçı öncesi fenerbahçe'ye yemek daveti göndereceğiz. fenerbahçe kabul eder mi, etmez mi bilemiyorum ama galatasaray adası'nda onlarla yemek yemek isteriz"

    "lincoln'ü çağırıp, konuşacağım. onun transferinde ben de çok uğraşmıştım. ben her oyuncumla zaman zaman konuşurum."

    "adnan sezgin ile ilgili en ufak bir sorunumuz yok. futbol aş'nin genel müdürü'dür. görev tanımı bellidir.

    "bülent korkmaz beni futbolculuğunda hiç yanıltmadı. teknik direktörlüğünde de yanıltmayacaktır.

    "aslantepe projesini altında başbakan'ın imzası var. hamburg maçında bile bu konuyu konuştuk. başbakan'a tabi ki güveniyorum. kesinlikle biteceğine inanıyorum. bu stat belki zamanında bitmeyecek ama birkaç ay sonra bitecek."

    "biz son derece dikkatliyiz. hamburg maçında 3-5 dakikalık konsantrasyon eksikliği bizim çeyrek finale çıkmamızı engelledi. bunlar futbolda olabilecek şeyler."

    "riva arazisinda çok önemli aşamlar kaydedildi. ruhsat aşamasına geldik."

    "bu sene kalamış'ı yapmak istiyorduk ama bu sefer lodso bizi sıkıntıya soktu. milyon dolar zararımız oldu."

    "galatasaray'ın gelecekteki transfer politikası şu anda yapılmış durumda. sizin haberiniz yok"

    ve yeniden yiğit şardan

    "murat özyer basketbol takımını istediğimiz moral seviyeye getiremedi."

    "basketbolda yaptığımız iki transfer takımın kimyasını bozdu."

    son olarak adnan polat:

    "oyuncularıma, 'kim ne parayı verirse versin sizi o takıma göndermem' dedim. üst düzey bir takım olması gerekiyor."
    -----alıntı-----

    kaynak:sporx
App Store'dan indirin Google Play'den alın