resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1683
    16 ocak 2012 kanalturk telegol programinda ara transfer dönemi, mali işleyiş süreçleri, projeler ve malum şike mevzularındaki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan başkanımız. mali iyileşme, projelerdeki akil ve sabırlı tutum, transfer sürecinde fatih terim'in son sözü söyleyişi vb. bunların hepsi çok güzel gelişmeler fakat beni en çok sevindiren şu iki husus oldu.

    1. şartlar ne olursa olsun galatasaray'ın menfaati her şeyden önce gelir. biz gitmedikten sonra kim avrupa'ya gitmiş çok önemli değil fakat avrupa'ya gitme durumumuz/hakkımız olursa bu hakkımızı sonuna kadar ararız. yine şartlar ne olursa olsun verilecek cezalarda galatasaray'ın alacağı hasarı asgari düzeyde tutmak, mümkünse hiç yara almadan yola devam etmek en önemli görevdir ki gönderilen uyarı metni de bu amaca yönelik bir tampon görevi üstlenecek süreç içerisinde.

    2. sorulan "aziz yıldırım'ın başına gelenler sizin başınıza gelseydi ne olurdu/yapardınız?" sorusuna verdiği cevapla göğsümü kabarttı. galatasaray camiasında işler hızlı yürür, önce durum/kişiler sorgulanır, suçlu bulunup yola başkalarıyla devam edilir. meali şudur ki "benim aziz'in yaptıklarını yapıp, takımımı bok çukuruna düşürdükten sonra metristen üzerine tüy dikmeye çalışmam gibi bir ihtimal olamaz. galatasaray camiası kendisini kirletenleri, şerefini, onurunu, halkın gözündeki itibarını zedeleyenleri kendisi cezalandırır. zaten ben de kendimi soyutlayıp kulübümün asgari düzeyde zarar görmesini sağlar, mücadelemi kendim veririr." burada galatasaray'lılık duruşunun kalın ve net çizgilerini belirtirken aynı zamanda metris'e -önceden de dediği gibi- kabe muamelesi yapan insalara yekten koca bir şamar indirmiştir.

    velhasılı kelam çok sevdiğimiz galatasaray'ımız emin ellerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın