resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1664
    türkiye futbol federasyonu'nun değil, galatasaray spor kulübü'nün başkanıdır. kimin küme düşüreleceği, hangi talimatın ne şekilde değiştirileceği onun elinde değildir yani. ancak, şike soruşturması sürecinin başından beri, ''hakeden hakettiği şekilde cezasını çeksin'' mesajını en net şekilde, hiç kıvırmadan vermiştir, vermeye de devam etmektedir. onun elinden gelen, gereken mücadeleyi vermektir. ama mücadele eden bir bu adam var. ve diyor ki, ''genel kanaatin küme düşürme olmaması yönünde olduğunu hissediyorum, ama bu tavrın sonucunda benim tek gayem olan avrupa kupalarında olma hakkım elimden giderse, o zaman tekrar görüşürüz.'' daha bunun üzerine nasıl bir mesaj verilebilir? topu tüfeği alıp federasyon binasına mı dayansın?

    kendisine, ''siz fenerbahçe'yi düşürür müsünüz?'' diye sorulduğunda, ''ebelerine bile korum!'' diyecek hali yoktur. elbette ki, ''bizim ezeli rakibimiz, düşmelerini istemem.'' diyecektir. ancak arkasından gerekli ayarı politik şekilde vermektedir: ''maç oynanırken kural değştirilmez.''

    kendisine, ''mehmet ali aydınlar nasıl bir başkan?'' diye sorulduğunda, ''dansöz gibi kıvırtıyor haspam, başı gözü ayrı ayrı oynuyor.'' diyecek hali de yoktur. elbette ki, ''aman çok iyi niyetli, çok da zor durumda, anlıyoruz.'' diyecektir. ancak yeri ve zamanı geldiğinde kimi ne şekilde uyaracağını da gayet iyi bilmektedir.

    bazıları istiyor ki, kulüplerini metris'ten yöneten başkanlar gibi esip gürlesin. her yere tehditler savursun, sürekli muhtıra versin. vermeyecek kardeşim. şiir gibi yönetiyor kulübü zaten, sahte delikanlılığa ihtiyacı yok ki bu adamın. zaten ağzından her çıkan kelime elf müziği gibi büyülüyor insanı. kaptırın, dinleyin, anlayın azıcık be, çok da şifreli konuşmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın