resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1662
    başkanımıza, şimdiye kadar hiç bir başkana duymadığım yakınlığı hissediyorum ama liderlik bu kadar nezaketi kaldırmaz diye düşünüyorum. tamam, başkaları gibi ağzından köpükler saçarak sağa sola tehdit savurmasını beklemiyoruz ama gerekli mesajları verdiği halde aşırı 'naif' davranıyor. ve bu tutumu yüzünden ileride çok pişman olacağız diye düşünüyorum.

    örneğin; "ben galatasaray'ın haklarını sonuna kadar savunmak için buradayım" dedikten sonra, "tff'nin aldığı karardan sonra uefa sizi de avrupadan men ederse ne yaparsınız?" sorusuna şöyle cevap veriyor: "ben galatasaray'ı avrupada ileriye taşıma amacıyla geldim, yerel ligde oynamak zorunda kalırsak çekilirim." sizin çekilmeniz galatasaray'ın haklarını nasıl savunacak başkanım?

    çok mu şey istiyorum, bilmiyorum? "tff, talimatları uygulamak zorundadır. tff başkanı, yönetim kurulu; hisleriyle değil, talimatların emrettiği şekilde karar almak zorundadır. bu yöndeki bir karar sonunda uefa'nın bizi avrupadan men etmesi gibi bir durum da söz konusu olamaz." demek çok mu zor? siz galatasaray başkanlığından çekilirim dediğinizde haklarımızı nasıl savunduğunuzu düşünüyorsunuz, keşke ben de anlayabilsem.

    çok mu şey istiyorum bilmiyorum? nezaketi elden bırakmayacaksınız diye, "tff başkanı bu süreci çok sakin, ağır ağır adımlarla çok güzel yürütüyor" demek nedir? "tff talimatları uygulamak yerine, -belki iyi niyetle- futbol ekonomisini, marka değerini korumak adına, çizgilerini aşıp rotasından saptı" dese, galatasaralılık terbiyesine çok mu aykırı olurdu?

    "uefa bizi avrupadan men etmeyeceğine dair yazılı belge versin, vermiyorsa da tff bu riski almadan önce iyice düşünüp, bu sanıklara güvendiğinden emin olsun" diyor başkan. böyle mi savunuyorsunuz bizi başkanım? fenerbahçe'nin, galatasaray'ın gerisine düşmesi en büyük kabusu olan bir adamın insafına mı teslim ediyorsunuz bizi? koskoca bir camianın boynunu giyotine uzatıp, "bu riski alırken iyi düşünün" diyerek mi koruyorsunuz hakkımızı?

    olmadı başkanım.. söylediklerinizin %100'ünün başımın üstünde yeri var ama ne yazık ki sadece %90'ına katılabiliyorum.

    sosyal paylaşım sitelerinde, başkan ha bire gol attı diye sevinç çığlıkları yükseliyor ama sizin 'fazla yumuşak' defansınız yüzünden, yemememiz gereken bir düzine gol yedik başkanım. yarın öbürgün bu eksi averaj yüzünden annemizin liginde kalırsak, siz galatasaray başkanlığını bırakırsınız, güzel. peki ben galatasaray taraftarlığını nasıl bırakayım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın