aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1768
    trabzonspor taraftarının 1 ocak 2012 tarihinde yaptığı temiz lig için yürüyedur mitingine benzer bir organizasyonu hala neden yapmazlar anlamak mumkun değil!!

    biz fenerbahçenin düştüğe duruma düşmüş olsaydık, çirkeflerin nasıl organizasyonlar yapacağını düşünmek bile istemiyorum.

    ama bunca pisliğin, kirliliğin devletin savcısı eliyle ifşa edildiği ve açığa çıkarıldığı bir ortamda hala sessiz kalmak, hala bir organizasyon düzenlememek nasıl bir yetersizliktir! ne farkı kalıyor ultraslanın dut yemiş bülbüle dönen çarşı'dan! basit bir bildiri ile olmaz bu işler.

    temiz futbolun karşısındaki ittifak çok ama çok güçlü.

    sayalım isterseniz:

    1- turk spor dünyasında lobisi inanılmaz derecede güçlü, yaptığı yanına kar kalan, sporun tüm unsurlarının, devlet erkanının bile karşılarında tir tir titrediği fenerbahçe denen çirkef bir camia
    2- kutsal ittifak fener medyası. yayınlara dikkat edin. sabah grubu, taraf, bugün gazeteleri hariç şike konusunda adeta: 'yaa çok abartmayın, futbolda olur böyle şeyler' tadında yayın yapan omurgasız bir turk medyası.
    3- kulüpler birliği denen omurgasız başkanlar topluluğu. şikeye mutlak destek veren, hatta affedilmesi için karşı koyanlara meydan okuyan srfsizler ordusu.
    4- digiturk denen kan emici yayın organı. utanmasalar lig tv ve haber organlarında şike hakkında tek bir kelime etmeyecekler.
    5- gençlik ve spor bakanı suat kılıç. hazret daha 2 ay önce 'yasa ve talimat değişikliği çocuk oyuncağı değil demişken önce yasanın değişmesi için canını dişine takan, sonra da tff'nin 58. maddesinin değişmesi için elinden geleni yapan, turk spor tarihine kapkara harflerle kazınacak bir hukukçu.
    6- malesef inanmak istemiyorum ama başbakan bügüne kadar her konuda irade beyan eden ve gücünü kullanan insanken, 6222 sayılı sporda şiddet yasasının değişmesinde mutalk bir şekilde tek kişilik rol oynamış ve suat kılıç'ın şike ile ilgili tff talimatının değiştirilmesine yönelik söylemlerine tek bir demeç verip de açıklık getirmemiş olup hala da sessizliğini korumaktadır.

    bu maddeler çoğaltılabilir. aklıma gelen şimdilik bunlar.

    son olarak, biz böyle sessiz kaldıkça ilhan cavcav gibi izansizlar hala ürümeye ve meydan okumaya devam edecek. acı tarafı da bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın