• 120
    galatasaray takımının galibiyet serisini 6 ya çıkardığı maç olmuştur.
    maçla ilgili notlarım şöyle.
    a. fener maçından sonra takımı özlemiştik. seyirci sayısı sanırım 40.000 leri biraz geçti.
    b. maç öncesi efsanelerde prekazihepimizi mutlu etti.
    c. ilk 45 dakikada sadece bıdık emre'nin depar atıp kale önünde kafa ile kaçırdığı bir pozisyon vardı.
    d. manisa özellikle defans olarak iyi bir takım, baroş sıkı pres sebebiyle ayağında maç boyunca top tutamadı.
    e. hakem yine bildiğiniz türk hakemi. ilk yarı melo bu ne diyince faul çaldı, bir ara manisa hocası bu ne diyince çalmayacağı faülü 5 saniye sonra çaldı. oyuncular bu hakemi maç içinde nasıl dövmedi anlamış değilim.
    f. selçuk kritik bir anda golü attı. sonra hakem ikinci sarıdan manisalı yiğit isimli oyuncuyu attı eminim oyun 0-0 olsa atmazdı.
    g. melo enterasan işler yaptı. ilk yarı bir oyuncu geçişi var ki inanılmaz, ikinci yarı doğu önünde yaptığı şovla hepimizi güldürdü. ali sami yen arena'ya gelmeyenler gerçekten inanılmaz olaylar kaçırmakta. melo'nun bonservisi mutlaka alınmalı. takımda yaptığı defans ve hücum işlerinde ve sıkıntılı anlarda vitesi birden yükseltmekte net takımın en büyük yıldızı.
    h. gol pozisyonuna girmek konusunda bu sezonun en kısır maçı oldu diyebilirim. takımın maalesef ciddi eksiklikleri var ve ara transfer dönemi geldi. sorun çözen yönetimi istiyoruz. umarız bizleri üzmezler.
    ı. pegasus anlamadığım yeni bir tezahürata bu maçta başladı. doğuda ultraslan sanırım yoktu. yani bir hareket filan olmadı üst taraftan zaman zaman rerere yapılmaya çalışıldı.
    i. şikecileri saymayın ilk yarı en yakın rakibe şu anda 7 (beşiktaş kazanırsa 5) puan fark attık.
    j. ilk yarıda 17 maç itibariyle fener ve trabzon maçlarındaki oyun hepimizi sevindirdi. takım defansif sorunlarını çözdü. tek sorunumuz 2 maç hariç
    gol pozisyonuna girmek.
    k. liderlik konusunda emeği geçen herkese teşekkürler. umarız sezon sonu play off larda 6'ta 6 yapar ve şampiyonlar ligini kasıp kavuracak bir takım oluruz. biz bunu hak ettik. yürüyedurun aslan parçaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın