• 110
    galatasarayın kazanarak ilk yarıyı lider bitirdiği maç.

    -selçuk inan mükemmel bir gol attı. trabzona attığı golün aynısı. bildiğin astı.

    -ilk yarı inanılmaz bir tutukluk vardı. hem futbolcularda hem taraftarda. ama 2.yarı galatasaray manisa'yı bildiğin ezdi. daha çok pas yaptık ve bu pasları hızlı yaptık. galatasaray böyle oynayınca galatasarayı durdurmak zor. paslı ve hızlı. hücumdaki şifre bu.

    -takımdaki en büyük sorun kanatsızlık ;
    bu takımda cidden adam gibi kanat yok. kazımı anlatmıyorum. herkes biliyor. savunması iyi ama hücumda kötü. çünkü çok hareketsiz. sağ bek ebue bile kendisinden daha çok içeri deplase oluyor. bu bile belli ediyor hücumda ne kadar kötü bir sağ açık olduğunu.
    emre çolak ise bugün etkisizdi. yine kazım gibi savunmada etkin ama hücumda etkisiz.

    -galatasarayın sol ve sağ açığa zımba gibi iki tane adam alması lazım. emre ve kazım ile olmayacak. o ortada. bunun yanında engin de artık ilk 11 başlamalı. sol açığa oyuncu alınmazsa sol açığın sahibi o.

    -galatasarayın galibiyeti kronik hastalığımız olan fener kaybetti mi kaybetmezse ölecek hastalığını da yenmiş oldu.

    -manisa sağlam takım. kontraya iyi çıkıyorlar. savunmaları da oyunu kitleyecek kadar iyi. kadıköy'de de puan almışlardı sanırım.

    -savunmamız yine çok sağlamdı. birkaç tane pozisyon verdik ama hücum ederken bu normaldi. ama şaşırtıcı olan servet çetin bir adet pas hatası haricinde hata yapmadı.

    -2.yarı durum 1-0'ken, galatasaray oyuncusu sakatlanıp yerde yatarken, kontraatağa çıkmak yerine topu taca atan manisalıya buradan tebrik. onun bu haraketinden sonra onun elini sıkan melo'ya da ayrıca tebrik.

    -bu maçla beraber galatasaray 6 maça çıkardı galibiyet serisini. ayrıca ilk yarıyı puan farkıyla lider kapatarak psikolojik üstünlüğü iyicene ele geçirdi. bundan sonra daha dikkatli ve sağlam oynanmalı. play off var diyeceksiniz ama play off öncesini lider tamamlayan cl'ye gidiyor. bence bizim için önemli olan da bu. yemişim şampiyonluğunu.

    -gol sonrası kulübe önündeki sevinç müthişti. melo ise agresif tavırlarıyla kızdırsa da müthiş bir mücadele verdikten sonra aldığı faulle tribünleri coşturmuş ve güldürmüştür.

    (bkz: şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden)

    edit : play off öncesini 1. bitirirsek cl'ye gidemiyormuşuz. sevgili "dilil yık" maa. değiştirmiş bunu. play off sonucunda ilk 2 gidiyormuş cl'ye. türk futbolunun ak. yani. 10 puan fark at play off öncesinde, neredeyse fark etmeyecek!
App Store'dan indirin Google Play'den alın