aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1751
    tepki | kamuoyuna

    dün akşam cev kupası’nda ülkemizi temsil eden galatasaray bayan voleybol takımımızın kıbrıs rum kesimi’nde apollon limassol takımı ile oynadığı müsabaka’da bizleri derinden yaralayan olaylara sahne olmuştur.

    tüm renk, din ve ırkların ortak dostluk paylaşımına sahne olması gereken bir spor müsabakasında olmaması gereken her ne varsa bunları ortaya koyan spor ile ırkçılığı birbirinden ayıramayan sözde “insan”lar muhtemelen yıllardır içlerinde yaşadıkları ezilmişliği, klozet kapağı, musluk, ses bombası, koltuklar ile üstlerinden atmaya çalışmışlardır.

    takımımıza, teknik ekibimize ve ultraslan kıbrıs temsilciliğimize yapılan saldırıyı kınıyor, her şartta, her durumda ve her yerde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

    oyuncularımızın üstlerinde taşıdıkları arma, ay yıldızlı bayrağımız ülkemizin gururu, onurudur. dün olduğu gibi bugün de kutsal saydığımız simgelerimize, oyuncularımıza, taraftarlarımıza saldıran zihniyete yeri geldiği zaman en sert tepkiyi ve refleksi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

    sabrımızı sınamaya kalkmayın, savaş baltalarını gömdüysek yerini unutmadık..!

    oğuz altay
    ultraslan genel koordinatörü
App Store'dan indirin Google Play'den alın