• 1
    şu sıralar çokça rastlanan. andric serbest atış atamıyor gitsin, shipp şut atamıyor gitsin, 2-3 hafta önce zaza niye geldi ki? lokavt bir an önce bitsin. (bugün aynı kişiler zaza'ya dileniyordu), lakovic şut kullanmıyor bizim oyuncumuz değil, e yok artık ak. kimi istersin paşam? o kadar atıp tutuyorsun bir kaç isim de ver bari. sadece basketbol olsa iyi, futbola da sıçramış durumdalar.
    geçen sene yerlere göklere sığdıramadığımız kazım 2 maç formsuz olunca gitsin-disiplinsiz, lig başladığından beri vazgeçilmez olan engin bugün kafa attı ne biçim topçu yakışmıyor galatasaraya oldu, hakan balta bindirme yapamıyor, bi de sigara içiyo çok (iyi ki öğrendin sigara içtiğini ak, ne zaman eleştirilecek olsa sigara içiyor, bıraksana sen allah aşkına messi'nin bile sigara içtiği dünyada. bir de takır takır oynuyor adam bu sene) selçuk inan trabzonspordaki oyununu oynamıyor...

    tanım da şu olsun; hiçbir spor branşında hiçbir sporcumuzu bırakmayana kadar süreceklerini düşündüğüm taraftarlar. doymuyor olm adamlar, doyumsuz.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın