• 576
    değil iddianame, mahkeme kararı dahi aleyhte çıksa federasyon'un sezon sonunda karar vereceği (!) soruşturmadır.

    mehmet ali aydınlar isimli muhterem ligin başındaki açıklamasında böyle demişti.

    yani ortalığı alevlendirmenin pek bir anlamı yok. ha, iddianame ortaya dökülür, durumlar ortaya çıkar, sonra mahkeme günü aleyhte karar çıkar, sonra bu muhterem "ee ama öyle karar vermiştik, ligler devam, karar sezon sonu!" derse, ki diyeceğini beyan etmişti. o zaman şenlik başlar...

    aslında şenlik yine başlamaz. sonuçta sezon başı karar verilmedi. nedeni açık. iddianame veya mahkeme kararı aleyhte bile olsa karar verilmeyecek, nedeni yine açık. play off'lar, digitürk ve hepsinden önemlisi malum kulübün gidecek 2 yılı. (sezon ortasından itibaren ve düşürme kararı alındıktan sonraki sezon)

    yani bazı şeyler önceden düşünüldü. ama benim en çok merak ettiğim şey; iddianame ortaya çıktıktan sonra ve mahkeme aleyhte karar verdikten sonra ligi hangi mantıkla devam ettireceksiniz? varsayalım fenerbahçe bu şekilde devam etti ve şampiyon bitirdi, hatta play off'larda da şampiyon oldu. ne olacak?

    kişisel kanaatim; bu zamana kadar hep birilerinin menfaati düşünülerek kararlar verildi / kararlar ertelendi, bundan sonrada bu şekilde devam edecek. mahkeme kararı her ne olursa olsun ortada bir iddia var, bir iddianame var. küçük çaplı, büyük çaplı kanıtlar var, evet var! bunlar herkesin bildiği gerçekler. kararın sezon sonuna bırakılmasının amaçlarından biri de bizim ülkemizde klasik "ortalık bi durulsun hele" mantığıdır, aynen öyle olacak. bakın, iddianamenin bitmek üzere olduğu haberleri gelmeden önce kaç kişinin aklındaydı bu iş? yani bir şekilde unutturuluyor konu... aynen de öyle olacak ve kimse ceza almayacak.

    ha biz kulüp olarak, taraftar olarak bir baskı unsuru oluruz o ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın