• 4224
    yıllar önce maç sıkıştığı anlarda galatasaray taraftarı kesinlikle ümitsizliğe kapılmazdı, çünkü hagi vardı. ne yapar eder maçı döndürürdü. ama ya şimdi? maçlar berabere gittiğinde bari yenemiyoruz hiç değilse yenilmeyelim diyoruz. nerelerden ne hale geldik.

    bu durumun tek sorumlusu yönetimdedir. hagi den sonra çok kaliteli ve yararlı oyuncular transfer edilmiştir. ama ne hikmetse bu oyuncuları transfer eden yöneticiler yaptıkları transferlerin arkasında duramamıştır. bu futbolcular bir şekilde takımdan uzaklaştırılmıştır. ribery saçma sapan bir para yüzünden takımdan kopmuştur. lincoln gelmiştir floryada ki türk futbolcuların kurbanı olmuştur. misimoviç gelmiştir sakız çiğnediği için takımdan uzaklaştırılmıştır. aynı mevkilerde olmasalarda keita gibi bir yıldız disiplinsiz diye yollanmıştır. bir yönetici de çıkıp yahu ne oluyor dememiştir. (bir de arda kalacak kalacak dediler ama adam takımı yarı yolda bırakıp defolup gitmiştir.)

    (geçen sezonu hatırlayın. aykut alex i resmen yiyordu. istemiyordu ama şu anda hapiste cezasını çeken şikeci başı sen napıyorsun hoca. alex e dokunamazsın deyip alex e sahip çıkmıştır ama bizde bunu yapacak örneğin lincoln,misimoviç,keita v.b futbolculara sahip çıkan bir yönetici ve başkan ne yazık ki olmamıştır ve bu yıldızlar hiç uğruna takımdan koparılmıştır

    gelelim sadede... bana göre esas sorun şudur: galatasaray futbol takımında bazı türk futbolcular vardır. bunlar kanser hücresidir. hocası gitsin diye oynamazlar, yabancı futbolcuları bezdirirler. bunlar açık açık kamera önünde bana güvenin yoksa oynamam deme cüretinde bile bulunurlar ve bunlara ne yazık ki kimse dokunamamaktadır. imparator bile dokunamamıştır. ve korkuyorum ki bu kanser hücreleri gün gelecek imparatoru da yiyeceklerdir. bu kanser hücrelerinden kurtulduğumuz gün güzel günleri ancak görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın