resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1872
    kendisi hakkında var olan "kendinden önceki teknik direktörün aldırdığı oyuncuları gönderiyor." görüşüne bu dönem* adına tam olarak katılmıyorum.culio,stancu ve yekta.
    culio konusunda hak veremiyorum ne yazık ki,çünkü arda kalsa da culio iyi bir alternatifti ve gönderilmesi yanlıştı.üstelik arda da gitti.
    ama stancu da aynı şekilde hagi'nin aldırdığı oyuncuydu ama fatih hoca stancu'yu kazanabilmek için uğraştı bence.şans verdi,en son baktı olmuyor;kiralandı.bu yüzden o düşünceye (u: "kendinden önceki teknik direktörün aldırdığı oyuncuları gönderiyor.") katılmıyorum.umarım culio ve stancu da seneye tekrar takımımıza dönerler.culio'nun opsiyonunun oluşu bu durumu zorlaştırsa da...

    hocam sen daha iyi bilirsin ama yekta neden yedek?saha görüşü ve tekniği gayet iyi,pas yapabilen bir oyuncuyu neden oynatmıyorsun?sabri'nin yerine gayet iyi sağ içte veya sol içte oynayabilir.hatta,sabri ve yekta aynı anda oyunda olup;sabri'yi sağ bekte eboue ve ujfa'yı da beraber tandemde kullanabilmek varken yekta'yı neden düşünmüyorsun?

    fatih hoca bence bu sefer kesinlikle hatalarından ders alıyor.ilk maçta riera hazır değildi ve bu yüzden eboue'yi sol açık oynattı.ama 2.maçta oyuncular hazırdı ve ideal kadroyu çıkardı.sadece daha ofansif bir diziliş ve taktikle çıkmalı sahaya.

    zaman geçtikçe en ideal dizilişi ve taktiği sahaya yansıtacaktır imparator.ona güveniyorum ve o da bu güveni boşa çıkarmayacaktır.

    yürüyedur imparator!
App Store'dan indirin Google Play'den alın