• 172
    forrest gump filmindeki "stupid is as stupid does" sözü, bir futbolcu (arda turan) sırf galatasaray taraftarı olduğu için, sırf taraftarların gözünde bir idol haline geldiği için (hak edip etmediği tartışmalı) o futbolcunun takımın öz evladı olduğunu öne süren (diğer öz evlatlar için bakınız: türkiye liglerinde ekmek parası için çırpınan ama unutulan sayısız altyapı oyuncumuz); yaptığı her şeye hoşgörülü bakılması gerektiğini ima eden (son yıllarda takıma verdiği zarar ortadayken); tuhaf bir şekilde 'koca yürekli' olduğunu söyleyen (ne yapsın ekmek parası, değil mi); 'haysiyetsiz' ve 'kansız' sıfatlarının ne anlama geldiğini öğrenemeden yolun yarısına gelmiş galatasaray taraftarlarının anlayamacağı bir sözdür.

    konumuz arda turan ise, ben onu bir futbolcu olarak galatasaray'a verdikleri ölçüsünde değerlendiriyorum. galatasaray taraftarı olması ve altyapıdan çıkması onu başarılı saymak için yetmez. hem de galatasaray'a verebileceğinin yarısını bile verememişken. işte bütün mesele bu.

    hal böyleyken nasıl olur da metin oktay, hakan şükür, bülent korkmaz gibi galatasaraylılıkları, sarı-kırmızı forma altında takıma verdikleri ile kabul edilmiş isimlerle aynı kefeye konur !
App Store'dan indirin Google Play'den alın