2011-12 Hazırlık Maçı
19:00 Rewirpower Stadium
0 - 0
  • 132
    genel olarak interin kötü oynadığı, galatasarayın iyi oynadığı, hatta geçen sene ve hazırlık maçlarına göre çok çok daha iyi oynadığı 0-0 biten hazırlık maçı.

    -oyunumuzda gördüğüm en önemli yenilikler topun asla kaleciye atılmaması, ya paslaşılması ya da taca atılması, 96-2000 arasındaki rakibe pres yapan ve sert oynanan futbolun geri dönmesi, kondisyonun yükselmesi ve iyi pas yapılmasıydı.
    anlayacağınız takımda önemli, umut verici değişimler var.

    -kale'de aykut iyi bir maç çıkardı. bir kaç tane zor topu kurtardı.

    -ujfaluji, arda, kazım, selçuk, sabri, aykut bayağı iyi oynadılar. unuttuklarım olabilir. diğerleri de fena değildi. zaten takım olarak yardımlaşma hat saffada olduğundan balta, ayhan gibiler arada kaynadı.

    -sabri'nin orta saha'da, ujfaluji'nin sağ bekteki futbolu gözlerimi yaşarttı. sanırım gerçek mevkilerini buldular. eğer ebue gelirse ujfaluji stopere geçip gökhan zanı postalar ve sağ bek ve orta saha (sabri) için alternatifler çoğalır.

    -bu takıma kesinlikle bir adet golcünün gerektiği anlaşıldı. keşke adebayor alınabilse. ya da onun ayarında bir golcü.

    -saha'da gördüğüm futbol takıma daha katılmayan en az 3 oyuncu ve muslera (melo da oynamadı) olmadan izledik. bence onlar da doğru dürüst isimler olursa ve uyum sağlanıp bu hırslı futbol devam ettirilirse geleceğimiz parlak.

    -takıma gerekli olan şeyler bana göre şunlar : sol bek, bir adet forvet, 10 numara, bir adet hızlı sağ açık. ve bu kadronun devamlılığı..

    dipnot : o kale arkasında futbolun bir taraflarına koyan meşaleci sözde taraftarlara söylüyorum : "hepiniz öküzsünüz"
App Store'dan indirin Google Play'den alın