• 3634
    bizim galatasarayımız her yaz sezonunu hareketli geçirir. 28 yaşına geliyorum spor gazetelerinden gece 12'de yayınlanan spor haberlerinde süleyman rodop'un ağzından çıkacak transfer haberlerinden bugüne twitter'lı kap'lı her şeyi anında duyduğumuz günlere geldik. galatasarayımın her yaz sezonu hep sancılı hep bir şeyleri eksik olmuştur. 12 yaşımdan itibaren bu takımı takip ederim daha herhangi bir sezonda bu takımın transferlerinin sezon başı kamplarına yetiştiğini görmedim. daha hiç bir sezon bir önceki sezonun eksikliklerinin tespitinin yapılıp transfer sezonu açılır açılmaz ihtiyaç olan bölgelere daha önceden izlenip araştırması yapılan bir oyuncunun alındığını görmedim. bizde transfer gerçekten bitmez. çünkü ya paramız azdır, ya istediğimiz oyuncu gelmemiştir, ya o adamı elimizden kaçırırız. yıllardır bu senaryo hiç değişmez. açın 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz yılları o yıllarda bile ne yaz sezonunda ne ara transferlerde planlı programlı bir işimiz olmamıştır. ya piyasadaki oyunculardan ihtiyaca göre alırız ya gider adam alıp eldekilerle beraber bir şeyler yaparız.

    belki bunca yıldır planlı bir transfer sezonu görmedim ama çok şampiyonluk çok kupa gördüm. çok eksik bölgeler gördüm yıllarca, çok ekslikliğini hissettik şu bölgede şöyle bir adamımız yok diye söylendik birbirimize ama başarılı da olduk. çünkü galatasaray budur. galatasaray hep takım olmuştur eksik bölgelerini üç aşağı beş yukarı olan takımının eksikliklerini hep galatasaray ruhu ile kapatmıştır. son şampiyon olduğumuzda kalemizde aykut ve orkun vardı. sol bek hakan balta stoper server orta saha ayhan ve barış'a emanetti. unutulmaz 2005-2006 sezonunda şampiyonluk yolunda çekişilen fb'nin kadrosunu göz önüne getirin. galatasaraylılıktan başka neyle açıklanır bizim kadromuzun o takımdan fazla hemde rekor puanla şampiyon olmasını ?

    çok şükür ki galatasaraylılık nedir sorusunun cevabını çok iyi bilen insanlar var bu sene florya'da. biz zor günlerin adamıyız derken bülent korkmaz bundan bahsetmişti işte.bazen elin anelka'lı appiah'lı kadrosunun karşısında kızlarına sarılmış çok dua ettim diyen hakan şükürdür , bazen roma'da polise saldıran, toplama takımla şampiyonlar liginde çeyrek finalin kapısından dönen emre aşıktır. şimdi bu saatten sonra bizim üzerimize düşen köstek olmaktan önce karşılıksız destek olmaktır. önemli olan mesele takım olmaktır. sen tribününle saha içinle takım ol o alacağın muslera senin buffon'un olur zaten.

    galatasarayı ulaştığı kupaların hepsine ne üstün kadro kalitesi ne de süper yıldızları götürmüştür. başarılarımızın çoğu galatasaraylılığın tek bir vücut gibi tüm takım tarafından hissedilmesinden sonra gelmiştir. bunu yeter ki hissedelim hissettirelim saha içi organizasyon ve oyuncu uyumunu teknik kadro halleder. içinizi karartmayın armanıza güvenin yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın