resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 639
    hem duruşu, hem konuşmaları hem de başarılı iş geçmişi ile beklentilerime tavan yaptırmış başkanımızdır. fakat unutulmamalı ki galatasaray'ın geçen yılki konumundan bu yıl tekrar eski başarılarını yakalayacak duruma gelmesi o kadar kolay değildir.

    yakın vadede alınacak başarısızlıklar tahammülü kalmamış taraftarın büyük sevgisini nefrete dönüştürebilir. nitekim elanolu, keitalı, rijkaard lı kadroyu kuran adnan polat o günlerde büyük başkan olarak anılırken, başkanlığının son günlerinde kongrede yuhlanacak duruma gelmiştir.

    bu sebeple sağduyulu galatasaray taraftarı uzun vade için hedeflenen profesyonel yönetim, altyapı çalışmaları gibi icraatların meyvesini beklemeli ve takımına desteğini her daim her koşulda sürdürmelidir.

    bu günün şartları düşünüldüğün de takımda sanılan kadar büyük bir revizyon olacak gibi gözükmemektedir en azından kadro açısından. ama umarım yeni başkanımız ve fatih terim in etkisi ile bir mantalite değişikliği yaşanır.

    fakat yerli transferi konusunda zaten yerli kalitesi bize göre daha iyi olan rakiplerimizin kadrosunu güçlendirdiğini görürken bizim hala adı bilinen vasıfsız oyuncular ile başarı umuyor olmamız beni korkutmaktadır. yabancı transferi konusundaki vizyonumuz geniş gibi gözükmekle birlikte bence yön olarak yanlış gibi gelmektedir.

    tek güvendiğim fatih terimin tecrubeleri ve unal başkanın iş dünyasındaki çok büyük vizyonu ve başarılarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın