• 1643
    2 dakikadan bahsediliyor..

    o salonda henüz takıma bile gelmemiş bir adama harcanacak 1 saniye bile yok, hangi 2 dakikadan bahsediyorsunuz ? bu adamlar bütün sezon yüreklerini ortaya koymuşlar, her topa atlamışlar, savaşmışlar, mücadele ettikleri takımların 3'te birine oynayıp kazanmayı adet haline getirmişler, sen de taraftar olarak drogba diye yırtınıyorsun. o 30 saniyede bile sertaç diye bağır, göksenin diye bağır; ama gözünü seveyim drogba diye bağırma. daha doğrusu başka biri için bağırma, sadece o savaşcılara bağır.

    bu kafadan bi türlü kurtulamıyoruz. lincoln efendiyi kırmızı kart gördükten sonra alkışlayarak uğurluyoruz, adına bu platformda akrostiş vacizler döküyoruz, ama yıllarını bu kulübe veren hasan şaş'ı cep telefonu fırlatarak uğurluyoruz.

    ciddi söylüyorum, drogba falan umrumda değil. hele gelecekse bi gelsin, yüreğini ortaya koysun, o formayı ıslatsın; ondan sonra adını bağırırım..

    ama bunlardan evvel, önceliğim yenilmez armada.. ve onlar için değil 30 saniye, bir saliseyi bile başkası adına harcamam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın