resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 351
    sadece basının onu uyumsuz, umursamaz, sorumsuz, kaprisli olarak gördüğünü sandığım ama yanıldığım oyuncumuz. nasıl bir oyuncuymuş ki bu adam gitmişiz dünyanın en sorunlu insanını bulmuşuz on numara diye. yok yani bu kadarını da yapmış olamayız dimi.
    gerçekten yapmayın etmeyin ey arkadaşlar. basının gösterdiği şekilde bir insan ve futbolcu olmadığını görmek o kadar zor olmasa gerek. eleştirildiği şeylere bakınca insanın içi acıyor. oynasa dert oynamasa dert. fizik olarak güçsüz olsa sorun ama bu açığı kapatmak için antremandan sonra exstra çalışsa sorun. oyun içinde etkisiz kalsa korkak, top sektirse saygısız. avrupa maçlarında iyi oynamasa bugünler için almadık mı seni eleştirileri, oynasa vitrine çıkıyor o yüzden oynuyor eleştirileri.
    peki ne yapmalı? bu insan ne yapmalı? beklenen nedir? onu sorumsuz yapan nedir? biz değilmiydik gördüğü son kırmızı kartın yanlış olduğunu söyleyen.
    en acımasızıda sadece avrupa maçlarında iyi oynadığını, katkı sağladığını söylemek.
    insan yüzündeki sebebi sadece stres olduğu bilinen saç kıran rahatsızlığının hatrına biraz daha onu anlamaya yönelik bişeyler yapar. basından beklemiyorum tabii bunu amabiz yapmayalım bari bunu ona.
App Store'dan indirin Google Play'den alın