• 3400
    2010-2011 sezonu ile gelecek sezon kadrosu arasında o kadar uçurum ve farklılık olsun ki diye dilediğim ve dileğimin gerçekleşmesini de istediğim türkiye süper ligi'nin hem her zaman en iyi hem de en iyiler içerisinde de maalesef bu sezon itibariyle en kötü futbol takımı.\

    yabancılardan belki sadece cana ve stancu (o da mecburiyetten olabilir) yerlilerden de yekta ve gelecek vaad eden birkaç alt yapı oyuncusu dışında şu kalsın diyebileceğimde kimse gelmiyor aklıma. inanın baros bile çok geliyor gözüme, iki yıldır o sakat bu sakat diye dinlemekten bıktım. adnan polat yönetimi süresince ve zaten canaydın döneminde de sık sık karşılaşılan sakat yabancı sendromundan bıkmış bulunmaktayım. yoksa kewell ve baros son üç yılın en verimli adamlarıyken bu yıl galatasaray futbol takımı kaptanları arda turan ve sabri sarıoğlu'da olmak üzere maşallahımız var sakatlıklardan kurtulamadık. oynamak istemedikleri de belli birçok futbolcu barındırdığı kesindir. kimse sağlığının nasıl olacağını bilemez, darbelere bağlı sakatlıkları önleyemeyız, bugün yekta kurtuluş'un başına geldiği gibi. ama neredeyse iki koca sezon bu futbolcuların bu takımı yukarı ve hedeflerine çıkartmasını bekliyoruz. galiba futbolcu grubu olarakta bu sezon itibariyle dağıtılmak istedikleri çok açık, üstelik mustafa sarp, ayhan akman, barış özbek gibi galatasaray futbol takımı kalemi olmayan futbolculardan tutalımda, avrupa yolcuları, emekliler, galatasaray'da kalmak istemeyenlere kadar birçok futbolcu sayabiliriz.

    eğer 24 kişilik bir kadro olacaksa, çoğunu olabildiğince alt yapıdan yapıp elde kalanların dışında takımın tamamı 2011-2012 futbol sezonu için yenilenmeli ve artık şampiyonlar ligi'ne geri dönülmelidir. türkiye'nin o ligdeki tek takımı galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın