resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2683
    --- alıntı ---

    5 yıl sonra geldiğimde en çok üzüldüğüm nokta galatasaray'ın küçüldüğünü görmek oldu. eski büyük galatasaray gitmiş, yerine küçük bir galatasaray gelmiş. bunun en önemli sebebi bence iç kavgalar. ne yazık ki kimse bunu görmüyor. güçlü olmak için önce kulüp içinde birlik ve beraberlik lazım. ama gördüm ki galatasaray devamlı içten yıkılıyor. buna acilen çözüm bulmaları gerekiyor. ben kalmışım, gitmişim çok önemli değil, önemli olan galatasaray'ın büyüklüğü...

    --- alıntı ---

    birlik ve beraberlik olmayan hangi kulüp büyüktür? ya da şöyle söyleyeyim; biz 2000 yılında neden büyüktük, metin oktay zamanında neden büyüktük, alisamiyen zamanında neden büyüktük? takımda ve camiada herkes tek yürekti. artık ne takım ne de yönetim kurulunda birlik beraberlik var. bu da ne yazık ki bizi küçültüyor zamanla.

    hagi futboldaki başarısızlıktan değil, kulüp içten yıkanlarla dolu olduğundan küçüldüğünü söylüyor. sadece bir cümleye takılı kalıp öncesindeki ve sonrasındaki cümlelere bakmayacak kadar hagi nefreti var birçok yazarda. say deseler kafadan 5 tane yazar sayarım şu dakika, bir yandan hagi'yi sevdiğini söyleyen bir yandan da nefretlerini her fırsatta kusan. ezberledim artık onları. hepsinden de nefret ediyorum.

    hagi'nin söylediği her cümleye imzamı atarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın