• 3302
    galatasaray'ın geleceğine dair gönlümden geçenler..

    her şeyden önce, yeni bir yönetim. bu yönetim, masaya yumruğunu vurabilecek, takımına, kaptanına sahip çıkabilecek, medyaya karşı tavrını gösterecek. sonra, tez zamanda yeni bir hoca. fakat rijkaard gibi hocalar gelmesin, o zamanlarda dahi adam gibi sabredilip, dediklerinin yapılmadığını hep birlikte gördük, şu durumda sabredileceğini hiç sanmıyorum. zaten psikoloji yerlerde, çökmüş bir galatasaray futbol takımı var ortada. açıkçası, bu takımın fatih terim'e ihtiyacı var, o toparlar bu takımı. fatih terim'in yanında, efsaneler de yer alacak, ama yardımcı olarak, ama başka bir pozisyonda fakat futbol takımının içinde bülent korkmaz, hasan şaş gibi isimler kesinlikle olmalı. yol gösterecek, takımı motive edecek, toparlayacak insanlara ihtiyaç var, hem de çok fazlasıyla.

    ve en önemlilerinden birisi de, kadro baştan aşağıya değişecek. sıfırdan, senelerdir bir türlü becerilemeyen kemik kadro oluşturulacak artık. alt yapıdan galatasaray ruhu çıkarılacak. şu önümüzdeki 2 ay çok iyi bir fırsat alt yapı için mesela.

    kadrodaki isimlere bakıyorum mesela, isim isim vermeme gerek yok, kadronun neredeyse tamamı gönderilecek, hatta bugün yarın sözleşmeleri fesh edilsin. tabi hep söylüyorum, ayhan'a önce jübile teklifi götürülmeli. adam gibi transferler olacak sonra, nokta transferler. bonservisi elinde oyunculardan da vazgeçilecek tabi.

    nereden baksan, en azından 8 transfer şart bu takıma. alt yapı, yeni transferler ve mevcut kadrodan kalacak 7-8 kişiyle her şeye sıfırdan başlanacak. yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni kadro. işte tüm bunlardan sonra, arena, 'yönetim-futbolcu-taraftar, şampiyonsun galatasaray' diye inlemeye başlayacaktır, herkes görecek o zaman kenetlenmek nasıl olur, gönülden inanıyorum buna..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...-dair-gonlumden.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın