• 516
    kalan 8 normal sezon maçından 5'ini ilk 8 içinde yer alan takımlarla oynayacağız.. bu da demek oluyor ki çok zorlu bir fikstür bekliyor bizi.. şahsen kalan maçlara da bakarak normal sezonu 1. bitirme şansımızı çok zor olarak görüyorum.. tabi ekstra bir fenerbahçe galibiyeti bir anda tüm dengeleri değiştirir.. efes'le aramızdaki 3 maçlık farkı ve 2'li averajın da bizde olduğunu düşünürsek 4. olma ihtimalimiz de çok zor.. yani büyük bir süpriz olmazsa normal sezonu 2. ya da 3. bitireceğiz.. 2.lik 3.lüğe göre play-off yarı finalinde ev sahibi avantajını elde etmek açısından çok daha avantajlı.. bunun için de en önemli engel bu hafta oynayacağımız banvit maçı.. şu an için 1 galibiyet öndeyiz banvit'ten, ligin ilk yarısında yendiğimiz rakibimizi bu hafta da yenersek çok büyük ihtimal 2.liği garantileriz..

    ancak o zaman da play-off ilk turunda ligi muhtemelen 7. sırada bitirecek olin edirne'yle eşleşme tehlikesi bekliyor bizi.. hatırlanacağı üzre ligin ilk yarısında evimizde kaybetmiştik olin'e, eğer ki sondan bir önceki hafta oynanacak olan deplasmandaki maçı da kaybedersek seriye 1-0 geriye başlayacağız ki, normal sezonu 2. bitiren bir takımın play-off ilk turuna 1-0 geride başlaması, hele ki olin gibi çok zorlu bir deplasmanı olan takıma karşı çok üzücü bir durum olur..

    açıkçası bu hesapları da göz önüne alırsak sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz bu hafta sonu.. umarım galibiyetle döneriz bandırma'dan ve kalan 7 maçı liderlik hesaplarıyla oynarız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın