• 3287
    --- alıntı ---
    ligin 1. haftasında sivasspor deplasmanında 14 ağustos 2010'da mehmet yıldız, neill'le güreş tutar. faulü yine sivasspor kazanır, orta gelir golü yersiniz.

    ligin 2. haftasında bursaspor'a karşı 22 ağustos'ta volkan şen sarı kartı varken topu herkesin gözü önünde eline alır. hakem göz göre göre volkan'ı oyundan atamaz. siz 0-2 yenilirsiniz.

    ligin 7. haftasında 1 ekim 2010'da maç başlar başlamaz neill emenike'nin önündeki topa vurduğunda, bu kadar komik bir penaltı çalınır, siz yine yenilirsiniz.

    ligin 8. haftasında ankaragücü maçında rakip hareketli topu oyuna sokar, hakem görmezden gelir, siz kontradan golü yersiniz. rijkaard gider, yenilirsiniz.

    ligin 12. haftasında hagi ile işler iyi başlamışken manisaspor maçı 0-0 iken rakibin elle kestiği pozisyon penaltı değeri kazanmaz, yüklenir yüklenir galatasaray golü bulamaz, manisaspor kazanır, siz yenilirsiniz.

    ligin 13. haftasında galatasaray kayseri deplasmanında 0-0 kalır. bir elano'ya yapılan penaltı bir de rakibin elle kestiği pozisyonda galatasaray'ın iki penaltısı verilmez.

    ligin 19. haftasında bursaspor kenny miller'in hem ofsayttan hem de elle kontrol edip attığı golle öne geçer, siz yine yenilirsiniz.

    ligin 24. haftasında karabükspor karşısında maç başında kazım'a bariz bir penaltı yapılır fakat düdük tabiki çalınmaz...

    --- alıntı ---
    18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçı'nda yapılan hakem hatalarını da göze alırsak 25 puanımız hakemler tarafından çalınmış. tabii ki bu maçların hepsini kazanacağımız diye bir kural yok ama ortada böyle de bir gerçek var. tamam biz çok kötüyüz, hatta bok gibiyiz ama bu durumun oluşmasında hakemlerin hiç mi suçu yok. hakemlerin fenerbahçe'ye karşı nasıl bir itici güç sağladıklarını düşünürsek bu söylediklerim daha kolay anlaşılır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın