• 3035
    bu takım madem bu sezon elini eteğini çekti ligden, o halde takıma alternatif futbolcuların kazandırılması lazım gelir, en azından kalan haftaları heba etmeyiz. bi şeyleri kazanmak için uğraşırız. bazı bölgelere alt yapıdan 2-3 futbolcu kazandırılması bu sezonun kara lekesini az da olsa temizler. peki nasıl olacak? öncelikle stopere altyapının en yetenekli oyuncusu getirilicek. servetle ikili oluşturulacak. sağ beke neill çekilecek. cana da orta sahaya. bana kalsa serveti hemen postalardım ama stoper gibi mevkide altyapıdan gelen bi genci oynatmak kolay değildir. neill'in sağ kanatta, servetin de ortada göstereceği tecrübe sayesinde altyapıdan gelen gencin çok fazla hata yapması önlenerek kendisine güven gelmesi sağlanabilir. önümüzdeki sezon nasıl olsa sabri yada serkan sağ bekte oynar, onların kendini ispatlamasına gerek yok (en azından sabrinin). sol beke de insua yada gene altyapıdan bir genç geçmeli. *
    orta sahada da cumhur, culio veya cana'dan biri oynamadığında direkt sahaya sürülmeli. kanatlarda da anıl yada başka bir futbolcu daha fazla rekabete sokulmalı.
    kalan haftalarda 13'te 13 yapmak avrupa kupalarına gitmekten başka bir işe yaramayacağına göre ve hali hazırda inat edilen futolcularla 1 gram ilerleme sağlayamadığımıza göre, bence bu şekilde altyapıdan 2-3 futbolcu en azından gelecek sezon için 18 kişilik kadroda hazır hale getirilmeli. bam ve hakan da hemen şutlanmalı. şampiyonluklar gider çok önemli değil ama mustafa ve hakan gibi adamlar için bu günleri heba etmek gerçekten çok acı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın