resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1688
    - culio ve stancu'nun performansları ortada bu oyuncuları kendisi aldırmıştır.

    - pino'yu forvet denedi performansı ortalamanın üzerine çıktı bunu kendisi düşündü.

    - kazım kazımkendisi transfer ettirmiş başkan'a göre kazım fenerde 3 yıldır göstermediği performansı gösteriyor.

    - genç oyuncu oynatan teknik direktörler istiyoruz diyen güruh emre çolak ve aydın yılmaz'a gösterdiği sabrı görmüyor.

    - milletin korkarak gittiği, taraftarın yarısının az fark yiyelim dediği gaziantepspor deplasmanında her ne olursa olsun çift forveti denemiştir en son ne zaman çift forvet oynadık hatırlamıyorum.

    - eleştirilirken galatasaray'ın yani kulübün bir kaos ortamında olduğu unutulmaktadır.

    - beşiktaş'ın teknik direktörü gibi şımarıkça yüksek maliyetli oyuncuları gösterip şunu alın bunu alın dememektedir.

    - galatasaray'a iyi futbol oynatmadığını iddia edenler hagi'nin geldiği ilk sezonu bir değerlendirsinler de görelim, hagi'yi hatalı bulmak başka "hoca değil" demek başka, yıllarca o passatçı medyanın gözüne soka soka takım yönetmiştir daha sonra teknik direktör olarak gelmiş sonuna kadar gayet de güzel mücadele etmiştir kupada rakibini 5'lemiştir bunu hagi yapmıştır madem herşeyin suçlusu hagi bunları da hagi yapmıştır.

    - milletin aşşağılıkça "fark yeriz, bahiste rakibe handikap oynayın" diye saçmaladığı bir dönem sadece hagi bu taşın altına elini sokmuştur, sadece bu hamle bile o stadyumdaki fenerbahçe taraftarını strese sokmaya yetmiştir, üstelik bu ve birkaç maçta yetersiz kaleci ve sıfır forvet ile oynamıştır.

    - hagi şikayet sevmez, hagi çalışır sen dersin ki "forvetim yok" o pino'dan forvet yapar, başarılı da yapar. sen "fark yeriz" dersin o rakibe dua ettirir, kısacası sen hayal kurarsın hagi gerçekleştirir.

    - hagi'nin senin gibi la liga izleyip "ya bu barcelona süper" "ya bu real madride ölürüm" "bunlarınki futbolsa bizimkiler kumda oynasın" "viva real", "forza barcelona" deme şansı yoktur, hayatı fm, cm ve halı sahadan ibaret adamlar bir galatasaray efsanesi üzerinden teknik direktörcülük oynayamazlar.

    - hagi şuanda galatasaray için çalışan bir teknik direktördür, geçmiş teknik direktörlük deneyimine saygı duyularak bundan sonrası için kendisine destek verilmelidir destek vermek istemeyen en azından hagi teknik direktör değil imajına hizmet etmesinler bari bunu yapmasınlar.

    unutulmasın; skibbe almandır, gerets belçikalıdır, rijkaard hollandalıdır, hagi galatasaraylıdır
App Store'dan indirin Google Play'den alın