• 1393
    bazısı gerçekten çok tutarsız ve şımarık oluyor. ne istediğini bile bilmiyor. tabela kötü olunca da hemen çemkiriyor en kaba tabiriyle...

    29 ocak 2011 bursaspor galatasaray maçından sonra bunu bir kez daha gördüm. şimdiki oyuncakları da hagi. yanlış anlamayın da... adama bi dur derler. hem de renktaş falan diye alttan almaya da gerek yok. silkelemek lazım kimisini. hele bi soluklan, kafanı topla, ağzındaki köpükleri sil.

    yine aynı maçtan devam edelim. neymiş hagi adam gibi top oynatmıyormuş! ayhan'ın 64. dakikada kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar bursaspor'un 1 tane bile pozisyonu yoktu. biri ofsayttan, biri 350 metreden 2 tane şanssız gol yedik. ne taktik kaldı ne düzen. evet biz de pozisyona giremedik ama, eksik kadroyla deplasmandayız. son şampiyonla oynuyoruz. barcelona performansı beklemek senin ayıbın tabelacı. takımın as oyuncuları neil, baros, arda, kewell pino, cana... hiçbiri yok. overrated'in kralı olan emre çolak'ın eline bakıyoruz. bakmak zorundayız. buna rağmen eksik kalana kadar üstün oynayan taraftık. kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkaran sabri'yi görme, hakemin rezilliğini es geç, barış'a, balta'ya, ufuk'a sesini çıkarma, varsa yoksa hagi. yok öyle yağma.

    her futbolcuya kaybetmeme isteğini, hırsı aşılamış durumda hagi. çıkıp da bana melih şendil gibi futboldan anlamaz anlamaz konuşmayın. neymiş organize atak yapamıyormuş, hep defans yapıyormış takım! ulen bu futbolcularla bile geçen hafta sivas maçında atılan gole bakın. eğer o da spontane bir golse, ben size daha ne diyeyim. biraz sabır be kardeşim. çaresizlikten servet'e oyun kurduruyoruz... biraz sabır. "futbolcu hagi'yi seviyorum da, teknik direktör olanını bla bla bla..." ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki... bu sene şampiyon mu olalım tabelacılar? adam gelecek sezonun takımını kurmaya çalışıyor. sen hala her maç sadece galibiyeti önemsiyorsun.

    hagi'yi şu maçtan sonra eleştirebileceğim tek nokta mustafa sarp'tır. barış bile kabulümüz bu yoklukta... ama mustafa sarp... bu adamı oynatacağımıza sokaktan geçen bir insanı sahaya çıkarsak, gücümüzden bir şey kaybetmeyiz. ama bu da sondu bence onun için. önümüzdeki sene kadroda olacağına inanmıyorum.

    velhasıl kelam hagi'yi rahat bırakın. lütfen. bir de bunların ortak özelliği var; "her şey iyidir, tugay kraldır, teknik direktör hagi kötüdür". bırak allasen. bırak hagi'nin yakasını. köstek değil, destek ol. güven. inan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın