• 219
    kisa analiz:

    ufuk: son dakikalardaki cikayimmi, cikmayimmi tereddüt ü haricinde iyi oynadi
    h. balta: bayagi bir toparlandi, aferin
    servet: bayagi bir toparlandi, attigi golde cabasi, aferin
    cana: 5 (yidizli degil, cünkü o sari karti görmemesi gerekiyodu)
    sabri: yidizli 5
    ayhan: masaallah, yas yetmis, is bitmemis, hala varim diyor
    baris: beni o kadar cabuk silemezsiniz dedi gün futbolu ile. 2. yarida uzaktan cektigi bir sut var. devamini bekliyoruz. ayni performansi bütüm bir sezona yayabilirse, sezon sonu takimda kalabilir..
    culio: transfer de tam isabet. biraz cabuk saliveriyor kendini yere ama birkac mac sonra ayakta kalmanin daha akilli oldugunu görecek. asil sinav bursa deplasmani olacak onun icin.
    emre: uzaktan bakinca arda turan oynuyo zannedersin. bir özgüven gelmi$ki kendisine, sormayin. masaallah diyorum. umarim ayni performansi tüm bir sezona yayar. harikasin emre, bravo. (sanki etlenmi$, butlanmi$ta biraz, masaallh)
    yekta: 40 yillik cimbomlu gibi cikti aslanlar gibi oynadi oyununu. hep derim, bize galatasaray taraftari futbolcular lazim. o yüzden de altyapi ya ne kadar cok önem vermemiz gerektigi savunurum mütemadiyen. 2. yari kismen oyunda kaybolur gibi oldu biraz ama henüz takimla ilk maci idi. gayet normal. aferin, bravo, masaallah!!!
    kazim: ileride biraz yanliz kaldi. sürekli uzun, defans arkasina top isedi. iyi mücadele etti, hakkini vermek lazim. 1-2 pozisyonda gol ile burun buruna kaldi. yerden vursa sivas kalecisi korcan belki uzun boylu olmanin dezavantaji ile yere yatamayacakti ama top üstüne geldi. ne olursa olsun, iyi bir transfer. aferin kazim sanada masaallah! biraz da ofsaytlara dikkat edersen tam olacak.

    stancu: ilk maci, henüz birseyler söylemek icin biraz erken ama hakkinda yorum yapmak icin söylenecek bir $ey varsa, o da, kuma$inin gayet iyi oldugudur. benim için, sogukkanli transilvanya vampiri dir, kendisi. kurbanini gafil avlar. bursa macini iple cekiyorum!

    ayriyeten maç için, gözden kaçmayan bir kaç $ey daha vardi. sivas 2 tane cok net gol pozisyonu yakaladi, birisi direkten döndü. $ansimizin yardimi ile 3 puan aldik. maç nerede ise berabere bitecekti. hatta sezonun ilk yarisindaki $anssizligimiz devam etse idi, saha dan puansiz bile dönebilirdik..

    son olarak, seyiri güzel bir maç oldu. arena da akustik harika, cimbom iyi bir yolda, bekle bizi bursa!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın