• 940
    gün geçmiyor ki bir falso yaşanmasın. şimdi yazacaklarım iyi okunsun. bir galatasaraylı olarak doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama insanların bilmesi gerek. özellikle de taraftarın.

    olay şöyle gerçekleşiyor;

    ali sami yen vedasında ve türk telekom arena açılışında çalışan bir arkadaş anlatıyor;

    - polisler kapıda aramaları bitiriyor. bozuk para kutusu var, o kutu açılıyor ve polisler kendi aralarında o parayı paylaşıyorlar. daha sonra bundan rahatsız olup bir internet haber sitesine mail olarak atıyorum, haber sitesi ihbarın haber niteliği taşıdığını ve yayınlamak istediklerini söylüyorlar. ismimi yayınlamadan haber yapı diyorum. daha sonra telefon geliyor. telefondaki adam;

    ''galatasaray kulübü ile görüştük, bu konudan son derece rahatsızlar ve haber olmasını istemiyorlar ve bunu paylaşmamanızı rica ediyoruz. ilginize teşekkür ederiz'' diyor ve kapatıyor telefonu.

    bu olay birinci dereceden aktarılmıştır. şimdi gelelim ikinci olaya;

    galatasaray sözlük grubu ile beraber maça gidiyoruz. yanımda 14 tl bozukluk var. polis hepsine el koymak istiyor ama vermiyorum daha sonra pazarlık yapıp 6 lira kadar para bırakıyorum bozuk kutusuna. ve salona en son giren 4 kişiyiz. biz de girdikten sonra bir bayan polis memuru kutuyu kucaklayıp götürüyor. nereye götüdüğü belli olmuş.

    ve işin inanılmaz tarafı galatasaray yönetimi bu konunun haber yapılmasını istemiyor, rahatsızlık duyuyor. skandallar yönetimine tebrikler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın