aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 805
    son açıklamalarında;

    "bu oyuncunun (bkz: kazım kazım) teknik direktörümüz georghe hagi tarafından mutlaka alınmak istenmesi kendisi hakkındaki olumlu görüşlerimizi zedelemiştir." buyurmuşlar.

    siz kimsiniz ki! hagi hakkındaki görüşünüz zedelenmiş olunca bu bize dert oluyor. hagi'nin ilk ağzına sıçan adamlar siz değilmisiniz!

    (bkz: 22 ocak 2005 galatasaray bursaspor maci/@zizonkovac)'nda petre ile başlayıp hagi'ye ana avrat sövmedinizmi? ocak ayı diyorum bak. taa ocak ayında başlamıştınız pislik yapmaya.
    (bkz: 3 nisan 2005 kayserispor galatasaray maçı) sonrasında "galatasaray taraftarına hırsız dedi" diye iftira atmadınızmı?

    deplasman kayseri maçında uğurlamaya gelmiş kayserililerin arasındaki bir kaç çapulcuya söylenmiş "aranızda hırsız var" sözünü yalan dolanla çarpıtıp galatasaray taraftarına söylendiği propagandası yaparak hagi'yi yuhalatan, hagi'ye ana avrat söven sövdüren, tribünleri "hırsız hagi" diye bağırtan sizler, kayserispor yönetimi en yetkili ağzından bu sözlerin "kayserispor taraftarına söylendiğini" açıkladığında hiç utanmadınızmı!

    (bkz: 28 mayıs 2005 galatasaray denizlispor maçı/@zizonkovac)'nda son pisliğinizi yaparken size karşı çıkan galatasaray taraftarlarını sokak aralarına kadar kovalayıp döven sizler değilmisiniz!

    taraftarlardan vazgeçtim, siz önce hagi'ye yaptıklarınız için önce bi özür dileyinde söz söylemeye hakkınız olsun.

    önemli not; kimse bana "oğuz altay" yeni geldi, düzeltmeye çalışıyor ile gelmesin. sakın. bir daha maça gitmemeyi göze alıp çok acaip şeyler yazarım buraya. yazmıyorsam efendiliğimdendir. biz biliyoruz "oğuz altay" kimdir. kimsenin başlığının altına gram bişey yazmıyorum ama kimler beşiktaş tribünden gelip galatasaraylılık taslar, kendi taraftarlarını döver, yetmezse götünü keser, hatta daha ileri gider biliriz. sakın delirtmeyin beni. hagi hakkındaki görüşleri zedelenmiş"miş", pöh.

    -yazı aslında bir sürü çelişki ile dolu ama gerisi fasa fiso. sanki devre arası futbolcu pazarında uygun fiyata süper topçular var, hagi onları almayıp kazım'ı alıyor. utanmadan ortaya karışık yapıp akıllarınca yönetimede çakıp bak biz nasıl duyarlı taraftarız mimikleri ise bi harika ama kimse yemez bu numaraları. hagi'ye "hırsız hagi" diye iftira atıp ana avrat sövdükleri ve galatasaray taraftarına saldırıp dövdükleri gün bitişin başlangıcıydı. artık ne yapsalar boş.

    gerisi;
    (bkz: gheorghe hagi/@zizonkovac)

    bir de şu var;
    ne demiştik?
    (bkz: kalbimizin hırsızısın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın