• 464
    nice tarih yazılmalara şahit olmuş mabedimiz. yıkılacak olmasını bir türlü hazmedemiyor, bunu düşündükçe tarifi imkansız derecede hüzünleniyorum.

    orada izlediğim ilk maç, 7 mart 1999 galatasaray fenerbahçe maçı olmuştu. binbir zorlukla bilet bulmuştum. aksilik bu ya, fena halde grip olmuştum o gün. annemin tüm ikazlarına rağmen babamı gaza getirmiştim ve yola koyulmuştuk. stadın önünde müthiş coşkulu bir kalabalık vardı. o zamanlar moda olan tezahüratlar duyuluyordu. uefa kupasını henüz almamıştık ama çok yakındık o kupaya.

    fatih terim'in aslanları sahaya çıktı ve maç 2-0 galibiyetimizle sonuçlandı. mağlubiyet sonrasında çirkefleşen fenerbahçe taraftarı koltukları kırıp sahaya atıyordu. ve ben, iyileşmiştim. o mutlulukla iyileşmiştim. henüz on üç yaşındaydım o gün ve biliyordum, galatasaray aşkı bambaşkadır.

    bu tarihten itibaren anlamıştım, o cehennemi görmeden yapamayacağımı. nice maçlar izledim sonra, nice galibiyetlerde zafer haykırışlarımızla yeri göğü inlettik. milan'ı devirdiğimiz gün de oradaydım. burada hiçbir türk takımının erişemediği, unutulmaz zaferler gördük.

    ve bir gün, bir karar alındı: ali sami yen yıkılacak. "nasıl olur?.. bir tarih yatıyor orada?" oldu ilk tepkim.

    kederliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın