• 2719
    gün itibariyle, şu ahvalde, geride kalan maçlarda servet çetin, dünyanın en iyi stoper performasını gösterse, hakan balta roberto carlos'a nazire yaparcasına oynasa, ayhan xaviesta, sarp mascerano olsa da artık taraftar bu yüzleri bu isimleri sahada görmek istemiyor.

    hagi'nin yapması gereken bazı oyuncuları hemen göndermesi, bazı oyunculara da sezon sonuna kadar şans vermesidir.

    gökhan zan belki iyi bir kişiliktir ama sürekli sakatlanması onu güvenilmez kılıyor. sezon sonuna kadar istemesem de kalsın

    serdar özkan'ın kişiliği ve şu ana kadarki performası isminin artık galatasarayla anılmamasını gerektiğini söyletiyor. derhal gitsin

    aydın yeteneklidir ama istenilen düzeyde olamadı hiç. bunun yerine berkin arslan, serdar eylik en azından taraftara umut verir. takasta kullanalım gitsin.

    çağlar birinci'ye yapılan yatırım sebebiyle mecburen sabredilir sezon sonuna kadar kendisini gösterir ya da gösteremez, sezon sonu karar verilir.

    ufuk'la devam edilir, kaleci antrenörü değiştirilmeli, aykut gönderilmeli çünkü sevmiyoruz onu ve faydası da yok. aykut gitsin ufuk kalsın.

    neill, kewell, baros mutsuzdur bu arada. neill'ı sezon sonu elimizde tutabilmek gerekir. devre arasında sözleşme imzalanmalı ama kewell da gidici sanırım, neill da... neill'ı seneye premiere league izleriz artk.

    bu takımın gelecek seneki iskeleti şimdiden kurulmalı...

    zaten birşey başaramayacağız bu sene bu yüzden hemen şimdi gönderilmesi gereken isimlere yol verilmeli.
    a2 takımdaki gencecik (ki o kadar da değil)çocuklar da oynasa en az bunlar kadar oynar zaten. dahası seneye kalıcı olmak isteyecekleri için en azından hırslı, galatasaraylı futbolcular göreceğiz sahada.

    ali turan -neill ikilisini defansta denemek gerek, olmuyorsa ali turan'ı sezon sonu göndeririz. ahmet kesim, lorik cana, sinan osmanoğlu, gökhan zan yedekleri olur. şanlıurfadan dönmesini istediğim çetin güngör defansın her yerinde oynayabiliyor zaten sabri sakat serkan da formsuz olursa sakatlanırsa çetin en azından iş yapar sağ bek sol bek....

    sabri, serkan,çetin güngör sağ bek. insua, çağlar, berk sol bek... defans kurgusu böyle olsun...

    orta saha için, barış'a son şansını vermek gerek, kendisi son 20 dakikaların ve kulübenin vazgeçilmez oyuncusu olduğunu yarm sezon daha ispat ederse sezon sonu kendisine teşekkür edilir.

    lorik cana, barış, cumhur(bunları üçü aynı tip oyuncular) emre yüksektepe, emre çolak,misimoviç, arda, emre çolak ve 2 tane selçuk inan transferi ile orta saha oluşturulabilir.

    kanatlarda kewell, pino, arda, transfer, berkin arslan, serdar eylik, mertan caner öztürk, caner öztel denenmeli....

    baros, emenike, anl dilaver, cem sultan bu da forvet hattımız...

    2 tane orta saha 1 tane kanat oyuncusu bize yeter. kaleci lazım diyorsanız ben de diyorum ki, neill'ın yanına defans oyuncusu alalım...çünkü ali turan, gökhan zan dil bilmeyen adamlar...

    yukarıda adı geçen isimler derhal gitmeli takımdan çünkü kanser olucaz artık ayhan'dan sarp'tan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın