• 2714
    acilen yerli rotasyonuna girmesi gereken takım. yurt içindeki yerliler pahalı falan gibi engellere karşı yurt dışındaki genç türkler bir an önce takibe alınmalı zaten bu zamana kadar yapılmaması hataydı. hiddink'ten yardım alınabilir mesela oradaki türk futbolcuları milli takım rotasyonu için izlediğini, yeni isimleri kadroya çağırmayı düşündüğünü biliyoruz. zaten almanya, avusturya, isviçre vb. gibi türklerin yoğun olduğu ülkelerde bir scout grubunun olmaması, sağdan soldan duyumlarla transfer yapılması kabul edilemez bir durumdur. bu futbolculardan bahsederken ucuza kaçıp barış özbek gibi serkan çalık gibi futbol zekası olmayan, 3.lig topçularından bahsetmiyorum tabiki.

    şahsen ayrıntılı bir şekilde fikir sahibi olamasam da genç milli takımlarda forma giymiş, bundesliga'da bir iki maçını izleme fırsatı olduğum ; taner yalçın, deniz yilmaz, ilkay gündoğan, tunay torun, cenk tosun, ömer toprak, mehmet ekici, burak kaplan, ümit korkmaz, veli kavlak, yasin pehlivan gibi futbolcular arasından en az 5-6 kişiyi kadromuza katmalıyız. süperligde ise sezer öztürk, murat ceylan aklıma gelenlerden. bu fikre "menajerlik oyuncularının düz mantık hayalleri" gibi bakmamak lazım. çünkü son 3 senedir beşiktaş ve fenerbahçe her sezon parlayan 1-2 yerli futbolcuyu kadrolarına katarken bizim yönetim kaşarlanmış futbolcu peşinde koşarak, yapmış olmak için transfer yaparak taraftarın gözlerini boyama peşindeydi. artık ayhan-barış-m.sarp-ali turan-g.zan-s.özkan-ufuk-aykut gibi adamları gördüğüm her dakika bana işkence gibi geliyor. maç günü ilk 11'i görüp kafamı öne eğmek istemiyorum artık. bu adamlar öyle bir yıprandılar ki gözümde ağızlarıyla kuş tutsalar onları farklı bir konuma getirmez gönlümde. bu saatten sonra çare olarak tek düşüncem budur.

    galatasaray'ı düşürdükleri bu durumdan kurtarırken 3-5 milyonun hesabını yapmazlar umarım. zaten bu yönetimden radikal bir çözüm beklemiyorum. açıklamalarına bakınca da durumdan pek rahatsız olduklarını göremiyorum sürekli sorumluluktan kaçış, savunma çabaları var söylemlerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın