aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 681
    eksik bir şey var aşkımıza dair.
    bizim gibi romantizmle yönetilmeye alışmış kültürel kodlara sahip toplumlarda, ki liderlik koltuğuna oturmuş kişi güçlü bir kamuoyu sempatisi ile gelmişse o noktaya, bu romantizmin sona ermesi için olağandışı gelişmeler olması gerekiyor.
    galatasaray spor klubü ise tarihinin sıradanlığına en uzak günleri yaşamakta bu süreçte.

    tekrar, ülkemizde pek aşina olduğumuz söylevler olmasa bile, bilimsel yani hayata dair çalışmalarda bir sorunun çözümüne ulaşmak için yegane gerekliliğin problemin tanımını doğru bir şekilde yapmak olduğu bilinmektedir. zira konuya en hakim kişilerden albert einstein’ın bu konuya dair öznel yorumu, bir problemi çözmek için kendisine bir saat verildiğinde, bunun 59 dakikasını problemi doğru tanımlamakla geçirmekte olduğu şeklindedir.

    galatasaray spor klubünün problemi sayın adnan polat’tır.

    sarı ve kırmızıya dair sempatizanları bünyesi altında toplamayı başarmış ultraslan grubunun bu noktada önündeki en büyük sınav, net bir şekilde, kendi geleceğine dair hiç bir kaygı hissetmeden, problemi tanımlayabilmesidir.

    konuya dair bir önceki yazımda, yaşadığımız sorunlara dair tabloyu sadelikle ortaya koymaya çalıştığım için tekrar aynı hususları belirtmeye gerek yok, fakat elano’nun gidişinin tek başına değerlendirilmesi gereken bir konu olmadığını da hatırlatmak isterim. dün gerçekleşmiş olan satış, fernando meira’nın, kader keita’nın gönderilmesi opsiyonlarının başka bir adımıdır. buradaki değerlendirme ölçütü oyuncuların performansı değil, onları gönderme yolunu seçmiş olanların zihniyetidir. keza haldun üstünel ile de benzer bir mantalite çerçevesinde yollar ayrılmıştır.

    netice itibariyle, geçen zaman içerisinde, tribündeki akil insanların desteğini hızla kaybetmiş olan yönetimimiz ile hızla kaybetmeye devam eden taraftar grubumuzun ayrı ayrı kendi gelecekleri adına tercih yapmalarının zamanı gelmiştir, zira ortada bahsedilebilecek bir felsefe var ise, ultras, sevdiğine göz göre göre zarar verilmesine sadece tepki verenlerin değil, sevdasını yeri geldiğinde çekip alabilecek olanların paradigmasıdır.

    çabamızın adı ortak,
    tam bağımsız ultraslan ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın