resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3355
    emre belözoğlu hakkında söyledikleriyle gündeme gelen futbolcu. kendisi ''emre abi bana yol gösteriyor'' demiş. doğrudur. zira arda'nın akranı, ya da yakın yaşlarda olup, faal futbol hayatı devam eden, galatasaraylılığı ile nam salmış biri de yok ki arda gidip onunla takılsın.

    kıvanç tatlıtuğ ile takılsa medya üstüne geliyor,
    sinem kobal ile takılıyor dünyalar başına yıkılıyor,
    siyasilerle takılsa ipini çekecekler,
    rakip takımdan kimse ile arkadaş olsa aman tanrım 'nasıl galatasaraylı bu adam' dercesine vuruluyor,
    arkadaşlarıyla çıksa ''çapkınlıkta'' derler,
    kendi takım arkadaşlarıyla çıksa grupçu derler,
    yabancılarla takılsa yerlilere küstü derler,

    ne yapsın bu adam? gelip benimle mi takılsın? üstündeki baskıyı nasıl atacak? senede 5 milyon ( eski parayla 5 trilyon ) kazanan bir çocuk bu parayı nasıl kullanacağı konusunda elbette birilerine danışacak, elbette daha önce bu konuda yatırım yapmış, kendisini kazıklamayacak, adı-sanı belli birisine soracak.

    son yıllarda üzerinde en çok baskı kurulan futbolcu arda turan'dır. bu adam ne yapsın? soruyorum size yılda 5 trilyon kazansanız ve bu parayı kazanana kadar ananızdan emdiğiniz süt herkes tarafından burnunuzdan getirilse ne yapardınız? adam huzursuz, şaşkın, korunmasız. dünya kadar parası var ama üstüne harcasa, araba alsa, ev alsa problem oluyor. arkadaş edinse problem oluyor.

    emre yanlış tercih olabilir eyvallah ama öyleyse bulun bu adama kafa dengi birisini o zaman. yukarıda saydığım kriterleri de es geçmeyin. arda'nın her hareketi herkese batar vaziyette. ''benim evladım da olsa yanlış yapınca eleştiririm'' zihniyetini ne olur kaldırın. toplumlarda bu psikoloji oldukça maddi olarak ya da somut olarak rahat olabilirler ama huzur eksik kalır. bunu arda'ya yapmayın.

    bugün gökhan gönül ya da semih şentürk'e vurulsa fenerbahçe taraftarı savunur. senin-benim kelam etmemize müsade etmezler. ama arda'ya herkes vururken ''haksız yanları da var'' mentaliyle ona vurmak hoş değil.

    he bana çıkıp deyin ki;

    arda'nın emre ile arkadaşlığı arda'nın galatasaraylılığına zarar verir ya da arda'nın arkadaşlıklarını göz önünde yaşaması rahatsız edici.
    iyi güzel de bu adam nefes alsa göz önünde zaten. türkiye'nin en şöhretli futbolcusu zaten. sergen'den sonra herkesin yetenekleri konusunda hem fikir olduğu tek adam. bu kadar üstüne gidilmesi yanlış.

    unutmadan ekleyeyim: batuhan karadeniz diye bir adam var türkiye'de. arda'yı öpüp başımıza koyalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın