resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 529
    rijkaard'ın sonunun artık ne olacağı aşikar. yönetim muhtemelen terim'e yönelecek, terim de muhtemelen kabul edecek. ben terimin gelip bizi kurtaracağına inanmıyorum. hani sistemde müthiş yenilikler, yeğyeni organizasyonlar, deli gibi bastıran, oyunu açan, modern futbola adapte olmuş bir takım düşünmüyorum. ama dün akşam sözlükteki yazarlarla bişeyler yerken hagi "- şimdi galatasaray'ın başına gelse dışarıda it gibi konuşamaz kimse. futbolcular sesini keser ve hırsla top oynar, gazeteciler ve yorumcular ağızlarını açamazlar. arda'ya fatih terim'den başka kimse kötü bir şey söyleyemez. bizi üzen eski futbolcu-yeni yorumcu olanlar da ağızlarını açamazlar. tugay'ın yeri sağlamlaşır..." manasında bir şey dedi. benim de kafama yattı.

    oyun olarak kendisinden beklentim yok dediğim gibi, ama bir kaç oyuncuyu süründürüp, takıma bu kadar yüklenilmesini kesecekse gelsin diyorum. zaten bu seneden artık beklentimiz kalmadı. oyun olarak kimsenin beklentisi yok o da var. kaybedecek hiç bir şeyimiz yok. denemeye değer sanki.

    not: bu yazıyı rijkaard gitsin dediğimden falan yazmıyorum, zaten öyle bir şey demem de. rijkaard gönderileceği ortada olduğu için ve gelecek adam muhtemelen terim oalcağı için buna dair bir kaç şey söyledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın