• 2145
    (bkz: 26 agustos 2010 karpaty lviv galatasaray maci)ndan hüsranla ayrılmıs canımız cigerimizdir lakin şöyle bir sorun var.
    rijkaard eleştirilir yada eleştirilmez ama sen galatasaraysın arkadasım yenmen lazım.transfer yapılmadı diye hayıflanmaman lazım paf takımının bile bu takımla kafa kafaya oynaması lazım. yenilmeyeceksin. galatasaraysan eger yenilmeyeceksin bu takıma. insanlar yönetime yükleniyor transfer yapılmadı yenildik diye. sen transfere ihtiyaç duyuyorsan şu takımı yenmek için ben birşey demiyorum futboldan da anlamıyorum. üstelik 1 değil 2 teknik adama sahip bir takım gs. ikiside gerçekten kurt insan ( yada at gözlügüyle bakıyoruz). eğer ne maçı izledim ne yorumları dinledim ne basın toplantısını * eger rijkaard basın toplantısında dolaylı yoldan yönetime transfer sinyalleri gönderdiyse sivas ve bursaspor maçları sonrası gibi kusura bakmasın ama rijkaard da sorun var demektir. ne bursaspordan eksik kadromuz ne sivastan ne de ismini bile copy paste yaparak yazabildigim bugünkü elendigimiz takımdan. elimizdeki mevcut kadro şu üç maçı almak için gayet yeterli idi.
    rijkaard ı sevmedigim istemedigim sanılmasın en büyük sevenlerinden birisiyimdir. ama görünen şu ki yaptıgı ilaç galatasarayımıza yaramamıştır.
    yönetimi eleştirmek ne kadar dogru emin degilim çok uzun zamandır tvden gazeteden uzagım herşeyi internetten kısıtlı takip ediyorum ama sportif alanda başarısız (bkz: aziz yıldırım ve fenerbahçe) gibi. ama kurumsallaşma adına başarılı bir iş adamı olmasından mütevellit çok iyi işler yapıyor.
    işin içinden çıkmak için futboldan veya transfer yapmaktan anlayan (bkz: haldun üstünel) gibi yada maddi konularda sıkıntı çekmeyen hocanın istedigi futbolcuyu kendi cebinden para verip getirebilecek (bkz: a.albayrak) gibi kişilere ihtiyacı olan bir yönetime sahibiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın