• 2521
    her konuda profesör seviysinde bilgisi olan yazaralara sahip sözlük.

    olum şaka mısınız siz? taşşak geçtiğiniz rıdvan'dan bir farkınız yok farkında mısınız?

    şunu eleştirmek için onun kadar işi bilmem mi gerekliymiş, onun kadar galatasaray'a faydalı olmam mı gerekliymiş diye düşünen arkadaşlara sesleniyorum. evet ! onlar kadar işin ehli olacaksın, onlar galatasaray'a faydalı olacaksın. boku bokuna eleştirmekle olmuyor bu işler.

    ne yaptın galatasaray'ı şu son bir kaç aydır düştüğü kötü durumlardan kurtarmak için. ha sen ne yapabilirsin ki ? sorumlu hoca, sorumlu futbolcu. işlerini yapsınlar!

    orda kal arkadaşım.

    herkes kendi işinii yapsın. hoca takımı sahaya yerleştirsin, futbolcu sahada topunu oynasın, sen de tribünde desteğini ver. işkembeden sallamakla olmuyor bu işler.

    elinden hiç mi birşey gelmiyor ? yıllardır basında galatasaray'ı ince ince doğramaya çalışan karakter yoksunu bir ordu adam var. yaptın mı bunlarakarşı birşey, 2 dakikanı ayırıp bir mail attın mı, onların gazetesini evine sokmayarak tepkini gösterdin mi?

    burada hala hürriyet linki verenler var. sonra da başkan ercan saatçiyle yemek yedi saldırın! sen burada hürriyet linki vererek başkandan daha farklı birşey yapmıyorsun arkadaşım.

    biraz empati, biraz hoşgörü. bu takım hepimizin. bu takım sadece bir kaç kişinin hatasından bu durumlara düşüyor evet, onlara da gereken tepkileri vermeliyiz, her ne kadar tribünlerde susturulsak da. bir kaç kişinin hatalarını hep beraber telafi edelim sağa sola bağırmak çağırmak yerine.

    bu kadar olumsuz konuşmanın bir alemi yok.

    galatasaray, umut demektir, unutmayın.

    selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın