aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 569
    2010-2011 sezonu başında bazı sözler vermişti bu grup.

    tribünümüzde lay lay lom türü, uyutucu, sıkıcı bestelerin önünü kesip, daha keskin, net baskı hissettiren bestelerin sayısını arttıracağız.

    22 ağustos 2010 galatasaray bursaspor maçında nasıl duyamadım ben bunları. şu ana kadar hangi yeni beste yazılmıştır. şu sitenizin girişinde verdiğiniz uyduruk şey midir bu daha net, daha keskin, baskı hissettiren beste.

    sahada olup bitenlere, haksızlıklara daha hissettirici, daha güçlü tepki vereceğiz.

    volkan şen'in elle oynayıp 2. sarıdan atılması gereken pozisyonda tüm takım hakemin etrafını sardığında ıslıklarımızla sami yen'i inlettik mi? bunu da mı ben duyamadım. yoksa sizin daha güçlü tepki dediğiniz başka bir şey mi? hatta reisler sahayı görüyorlar mı ki tepki koyacaklar.

    dünyada örnek olmuş bütün tribünlerin ses düzeylerinde düşüş olsa bile, alkışı hiçbir zaman bırakmadığını gözlemledik.bunun için bu sene tezahüratlarımız esnasında alkışa daha fazla önem vereceğiz.

    alkış mı? galatasaray üst üste 4-5 korner kullanırken bile böyle bir şey olmadı. siz ne zaman alkışlamayı düşündünüz. galatasaray maçı 4 farklı kazanınca mı?

    galatasaray’ımızın maddi açıdan son derece büyük cezalarla karşılaştığı küfürün stadımızda yer almaması konusunda el birliğiyle hareket edeceğiz.

    küfürün biri bin para.
App Store'dan indirin Google Play'den alın