• 894
    22 ağustos 2010 galatasaray bursaspor maçında protestolarıyla herkese kapağı dağıtmıştır..

    - basında gereksiz milliyetçi tavırlarla aslantepe'deki rantın etkisiyle her fırsatta bir yerli hoca arayışı var..

    - her kötü sonucta, taa gecen sezon ilk puan kaybının yasandığı eskişehir maçından beri rijkaard'a giydirme derdi var. hatta 6'da 6 yapılan uefa'da farklı galibiyetler alınan, panathinaikos'a deplasmanda 3 tane atılan dönemdede " ciddi rakip'le oynamadı", " x takım beklediğimiz gibi değildi." gibi kıskançlık dolu sözler gırla gitti..

    - son 22 ağustos 2010 galatasaray bursaspor maçında gs taraftarı rijkaard aleyhine bagırmadı!! en azından ben duymadım. ancak basın resmen rijkaard aleyhine tezahurat yapılmış gibi bir izlenim verıyor...

    kapak 1- galatasaray taraftarı adnan sezgin'e bagırdı.. yok efendim sezgin'in ne suçu varmış? arkadasım aynı yönetimin elamanı değilmiydi haldun üstünel. onada şu işi bitir, bu işi bitir denmiyor muydu? elano'ya keita'ya bilmemkaç euro verdi ama taksitlere böldürdü.. haldun yapıyorda sezgin ayın 23'ü olmuş transfer yapamıyorsa eleştirilir..

    -üstelik adnan sezgin'in göreve gelmeindeki tek neden haldun üstünel'in ön plana çıkmasıdır.. polat sadece sezgin'in egosunu tatmin etmek için haldun ustunel'i pasifize etmiştir.. sonuç: 23 agustos.. transfer yok!! sahaya çıkan takım skibbe'nin kadrosu..

    kapak 2- gs taraftarı haldun üstünel lehine bağırdı.. evet haldun ustunel 2 senedir transfer yapıyor ve 2 yıldır basarısızız. 11.yıl 5, 2. yılda 3. olduk..

    -sevgili galatasaray taraftarı.. galatasaray'da artık bir adet haline gelen gruplaşma var.. zamanına jardel'i oynatmayan, revivo'ya pas vermeyen gruplaşma bu.. oyuna gelmeyin.. tribundekiler bunu görüyor.. özellikle top oynamayan futbolcular fatih terim'i, hagi'yi, gerets'i, skibbe'yi, kalli'yi yollamadı mı??

    -üstunel transfer yaptı, lincoln'e yakın diye skibbe'yi istemeyen yerli futbolcular top oynamadı. kocaeli'den 5 yedi.. hatta gs tarıhınde görülmeyen oldu bir avrupa kupası maçından sonra daha sonra kaptan olacak bir futbolcu lincoln'ü hedef gösterdi... transfer yapıldı yerli futbolcular, yabancılara pas atmadı..

    - ancak üstünel kendine verilen görevi yaptı.. ve belkide alınacaklar listesinin en basındakileri getirdi.. hemde 23 agustos'ta değil.. sezon başında..

    kapak 3- gs taraftarı kader keita ve nonda leehine bagırdı..

    8 milyon euro'ya alınan keitayı aynı fiyata satarsan. bagrılır.. istediği kadar sahtekarlık yapsın.. arda turan yapmıyorda ne oluyor? serdar özkan, barış yapmıyorda ne oluyor? takımı ileriye tasıyan tek ve yıldız futbolcuyu satarsan, rijkaard mı suçlu? yerine müzmin sakat pino'yu almışsın..

    devre arası rijkaard forvet istedi.. avrupa kupalarında oynamış jo alındı.. o zaman nonda'yı yollamıycaksın.. evet çok kötüydü. varlığı yokluğu belli değildi.. ama tek forvetti!!

    kapak 4- gs taraftarı harry kewell lehine bagırdı..

    -taraftar kimin lehine bagıracagını biliyor.. canını dişine takan kewell lehine bagırıyorda, neden her korneri, serbest vurusu kaleye doğru kullanan arda lehine bağırmıyor??

    - butun maç sağ çizgide emekliliği gelmiş bir futbolcu gibi oynarsan.. taraftar tabi kewell diye bağırır..

    sonuç olarak.. gecen yılda dedim ki, yönetim oyuna gelme.. hoca'yı değil, hoca'yı sabote eden futbolcuları gönder.. zira rijkaard'ın yanlışını göremiyorum.. aksini dusunenler beni bilgilendirsin.. forvet, ortasaha ve stoper isteyen.. ve bu transferlerin kampa kadar yetişmesini isteyen bir hocanın elinde ligin 2. haftasında, uefa kupasındaki 4. maçta tek bir transfer yokken ne yapmalı..

    - kadro kalitesiz dedi diye yerin dibine soktugunuz bir adam rijkaard. ancak burda mehmet topal, barış özbek, ayhan akman, mustafa sarp dörtlüsü diye taşşak gecenlerde sizlerdiniz.. oyuna sokabileceği bir adam bile yok kenarda..

    taraftar tabi ki kewell lehine bagıracak.. tabi ki butun kornerleri, frikikleri kaleye vuran ve maç boyu sağ çizgide surat asık oynayan arda'ya bagırmayacak.. tabi ki bilerek pas hatası yapan, adam kaçıran balta'yı ıslıklayacak!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın