• 1960
    puan kaybetmesinin hiçbir önemi yok. ama bu seneki gidişat insanın içini acıtıyor. takım defans, orta saha diye ağlıyor ama ortada forvet isimleri dolaşıyor. takıma geçen sene en çok katkı sağlayan adam-acaba kimdir? kimdir?- takımdan ayrılmış. maddi sebepler önemli, bunu biliyoruz ama bonservisi alınması gereken, kiralık sezonda ne yazık ki verimini almaya başlamadığımız adam elden kaçırılmış. top kanatlarda değilse, karşı kaleye doğru akamıyor. rakip kalemize geldiğinde, kaderimiz nasıl vuracaklarına bağlı, güvenebilecek bir defans yok.

    umarım yapılacak son bir iki transfer derman verecek cinsten olur, ki ben geçen seneki takımın bozulmaması, bir iki takviye alması taraftarıydım ama çok geç. rakipler çok yerinde ve nokta transferler yaptılar. geçen senelerde, en zengin kadro bizde iken talihsizlik, sakatlık, rehavet sebebi ile kaybettik. bu sene rakipler arasında en iyi kadroya sahip olduğumuz söylenemez.

    son 4 sene içerisindeki en kötü başlangıcımız. belki de kötü başlangıçlar daha iyidir, gereksiz güvene sebep olmaz, ayağa kaldırır. ya da sadece ben öyle olmasını istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın