• 1940
    teknik direktör beğendiremiyoruz efendim bunlara. kim gelse bir şekilde kuyuya düşürüp boğuyorlar adamları. şampiyon olmaları için ya başlarına 90'ların delifişek, futbolcuları sopayla kovalarmış gibi tavırlı fatih terim'i lazım yada teknik direktörsüzlük gerek. kanunsuzlar çetesi gibi oldular son senelerde. hocalar bunları sıkıya soktu mu rezil gibi oynuyorlar nasıl olsa taraftar ve yönetim cezayı hocalara kesiyor.

    ama suç bizde. sen bunları başına taç edince, aşık olduğumuz, şahsen görünce içimin kabardığı formayı giyiyorlar diye bunlara değer verince en kapasitesizi bile kendini bir şey sanıyor. "olm çoğunluk bizde, istersek hocayı, başkanı vs. yollarız" diye düşündüklerine eminim. insan psikolojisi çünkü. sahaya çıkıp oynayanlar bunlar. takımı rezil de ederler vezir de. eh farkındalar bu durumun. ama az kaldı. 20 bin (ocaktan sonra 55 bin) kişi baskıya bir başladı mı görürler çoğunluk kimdeymiş. bizde ki de insan psikolojisi ne de olsa. bizim de sabır sınırlarımız var. o sabır taşı çatlayınca "galatasaray taraftarına yakışmadı hiç bu", "galatasaray taraftarı kendi futbolcusuna/yöneticisine böyler şeyler yapar mı hiç?" diyenin... neyse.

    galatasaray futbolcusu/yönetimi de kendine çeki düzen vermeli, formaya yakıştığı gibi mücadele etmelidir sonuçta. her boku da bizden beklemeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın