• 412
    mevcut döneme erişilmesinin sadece haldun üstünel'in başarısı olduğunu zannedenlerin başarısız bulduğu yönetim.

    tek başına haldun üstünel kalkındırmıştı ya galatasaray'ı, onu da zaten görevine gökten zeplinle indirmişti birileri ya hani, gitti şimdi s.çtı galatasaray.

    haldun üstünel, görevindeyken çok başarılı işlere imza atmıştır. bu yadsınamaz bir gerçek fakat her mevkide anlaşmazlıklar olabilir, elbet yeri geldiğinde umuyorum tekrar görev alacaktır bu klüp için. unutulmaması gereken bir şey varki, hiç bir başarı bireysel değildir.

    bu yönetimin başarısız olduğunu söyleyenleri anlamak çok güç. sportif başarı gelmiyorsa bunun faturasını yönetime kesenleri anlamak çok güç. adnan sezgin'i anlamak hepsinden daha güç belki ama arkaya bakmadan, nerden nereye gelindiğini göremeden, yolunda gitmeyen her olay sonrası bunca icraatin bazıları tarafından bir kalemde harcanacak gibi durması üzücü olan şey.

    yanlışlar vardır belki, bence haldun üstünel'in uzaklaştırılması da bunlardan biridir heleki adnan sezgin'le bir tercih söz konusu olduysa eğer... fakat buna dayanarak bu yönetime başarısız demek, sadece haksızlık yapmak demektir. tıpkı haldun üstünel'e yapılan gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın