• 128
    dear mr. rijkaard,

    takma kafana olur böyle şeyler. sonuçta karşımızdaki takım homberg gibi, kleve gibi, pas gibi boktan 10. lig takımı değildi, koskoca avrupa devi ofk belgrad ile oynadık. kendi sahamızdaki 2-2'den daha iyi nasıl bir sonuç olabilirdi ki? gol pozisyonuna giremeden yine maçı bitirmişiz kimin umrunda?

    boşver sevgili rijkaard bu takım ne zaman uefa'da ön eleme turunu geçmiş ki sen geçemezsen sıkıntı olsun? hem yönetim sana xavi, iniesta, messi de almadı; e bu durumda seninle bir sıkıntımız nasıl olsun? sen daha bize total futbol oynatacaksın, torunum görürse bile ne mutlu bana çünkü ben sabır yemini ettim gak guk. hem kasımlar onların, mayıslar bizim, seni eleştiren herkes tükürdüğünü yalayacak.

    nasıl olsa 2 yıldır tek bir güçlü takımı yenemedik, bu yıl da yenmesek ne olur sabırlıyız total futbol bekliyoruz. daha bu takım antalya, eskişehir, bursa, trabzon, fener, bjk vs. görecek ama eminim bunların hiç biri bizi ofk belgrad kadar zorlayamaz.

    özetle sevgili hz. rijkaard; cumartesi gecesinden itibaren ben askerim. muhtemelen minimum ocak ayına kadar yokum. döndüğümde türk telekom arena'da takımın başına senin çıkmayacağına eminim çünkü en basitinden 9. haftada bir hezimet daha yaşayacaksın.

    aman senin totalini de futbolunu da temsil eden biri daha bu takımın başına gelmesin de yeni stadımızda koltukları kafamıza geçirmemize neden olmasın.

    öptüm seni gülüm. kib. bye. yengeye ve ufaklığa selam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın