• 75
    rakibi hiç bilmiyorum ama muhtemelen hızlı atağa çıkan, agresif ve hücum seti dar olmayan bir takımdır. böyle olmasa almanya'nın şampiyonlar ligi temsilcisi olamazdı zaten.

    coşkulu bir maç olacağını tahmin ediyorum. öyle hurra oynarsak ya da ileride kontak olmadan fazla baskı yaparsak 3 topla kalemize inerler. onlar bizi 3 çalışacaksa biz 5 çalışmalıyız.

    osimhen'in durumu takımın gücünü çok düşürüyor ancak sane ve ilkay gününde olursa o kadar da güç kaybedeceğimizi sanmıyorum. her ne olursa olsun halâ sane'den yüzde 30-40 arasında bile verim alamadık. bu adam ritmini bulursa çok farklı bir galatasaray oluruz.

    dahası barış alper mutlaka takıma dönmeli. hem sertlik hem güç anlamında geri kalmamalıyız. ne yaşandıysa yaşandı artık. takımda kaldı ve kaldığı yerden hatta fazlasıyla devam ediyor. şut atmayan adam son maçta mesafe fark etmeksizin isabetli şutlar çıkardı.

    inşallah osimhen sağlıklı olarak oynar, arkasında barış, ilkay ve sane olmalı. osimhen yedek ise barış forvete yunus arkasına geçmeli. orta alanda lemina ve torreira olursa daha dirençli oluruz.

    haydi aslanlar yenilmeyecek takım değil; hatta siz bu takımı yenemeyecek takım değilsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın