• 23
    (bkz: toka)
    (bkz: hagi)
    (bkz: pilgrim)
    (bkz: feanor)
    (bkz: barfly)
    (bkz: bayan denmez kadın de)
    (bkz: essgi +1)
    (bkz: belgarath +1)
    (bkz: siyah dondaki beyaz leke)
    (bkz: harrycool)
    (bkz: bunu yazan tosun)
    (bkz: 3g ile de olsa kalifiye jurnal)

    ile futbolun ve muhabbetin dibine vurduk. alkolün ve kolanın su gibi aktığı zirve, futbol muhhabeti açısından da çok doyurucu oldu. hepimiz feldkamp'ı yad ettik. onu göklere çıkardık. alayına gider yapan adamlara bayıldığımızı falan söyledik. hepimiz eski kafaymışız barfly hariç. ona sorsan her şey profesyonel olcak. yemişim ruhunu diyor adam. birleşip dövcektik de yemedi. adam azman gibi anacım. belgarath yine estirdi sağolsun. pino nasıl transfer abi? dedik, ''sıfır'' dedi. hiçbir işe yaramaz bu adam oğlum bizim ilacımız emre belözoğlu, lugano, volkan demirel dedi. sineye çektik :)

    hagi'nin keyfi o kadar yerindeydi ki sebebini araştırmaya kalktım. bu neden bu kadar mutlu diye baktım meğerse zirveye katılmadan 5 dakika evvel kısa süreli bir elektrik akımına maruz kalmış iki gözümün çiçeği.

    bunu yazan tosun ise tam bir ticari kafa. bu adam ileride büyük bir şirketin ceo'su olmazsa bir şey bilmiyorum. tosun adamsa turkcell'e ceo olsun :)

    harrycool çok özenilecek adam. valla. adam asker beyler. gördükçe üsteğmen olasım geliyor yeminle. kafasına göre tatil yapıyor, sakal da bırakmış ve tahminleri çıkıyor.

    pilgrim iyi adam, güzel adam. organizatörlüğe ucundan bulaştı bırakamaz artık. hem daha neler neler yapılacak beraber.

    bayan denmez kadın de kayrtarıyor abi. yemek yicem ayağına, gezcem ben-tozcam ben diye gözümüzü yollarda bıraktı. iphone'una kurban. elinden de düşmez hiç.

    siyah dondaki beyaz leke bilim adamı ama tespitler cacık. hala carrusca'da kalmış. tırt. aynı zamanda tekilacı. bardağı çevire çevire içiyor.

    feanor bira göbek yapmaz. yapsa onda yapardı.

    kalifiye jurnal teknoloji dostu.

    essgi sarı-lacivert gelmiş zirveye. ne diyim, nasıl diyim bilemedim onu ben.

    21 temmuz dostluk kupasını da hep beraber izleyeceğiz, sözleştik. bu arada; javed, amariiloyrojo, areyouplayer nickli arkadaşlarımız da güzel sattılar. artık fenerbahçe maçına hep beraberiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın