• 36691
    icardi sakatken bats ve osi forvet hattından oluşan 3 5 2 düşleyenlere ben kötü haberi vereyim. okan hoca bana kalırsa hiç bir zaman bu sistemi net şekilde düşünmedi. biz olması gerekeni gördük. youtube'daki futbol profesyonelleri de aynı sekilde bunu gördüler ve hemen içeriklerine koydular. ama sallai transferi gösterir ki biz sol bariş, sağ sallai yapip aynen devam edecegiz. merkezde berkan-torr-sara-dayı ve kagan isimlerinin kombolarına gireceğiz. 10 numeromuz sadece mertens var sanirsam. bats'i santrfor arkasi ve 10 numara önü bir yerlere konumlandirabilir okan hoca. adam pres makinesi çunkü.
    ben okan buruk'un alişık olduğu taktiği değiştirmeyeceğini düşünüyorum.
    milli takımın izlanda galibiyeti de bunda etkili oldu bana kalirsa.
    edit: yedek bırakılamayacak icardi ekim sonu gibi dönünce o zaman işler karışacak. çünkü mertens yerinde oynayan bats yedek kalacak el mecbur. o zaman işte çift santrforlu oyunu nasıl yapariz orası muamma. icardi false 9 ve gerilerde oynayip osi koşan santrfor özelliğini gösterebilir. ama icardi skor manyağı bir rock star. buna nereye kadar ok der bilemedim.
    ez cümle: çok fazla oyuncuyu çeşitli konularda ikna edip alışık olmadigi yerlerde oynatmayi gerektiren bir kadro. ha tutarsa çook acaip şeyler de çikabilir. tutmazsa saşırtacak kadar kadar kötürüm bir ekip gibi de görünebilir. mertens ve icardi'nin ikna ediciliği son derece önemli bu ekipte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın