• 36562
    ne güvenildiği kadar iyi olan, ne gömüldüğü kadar kötü olan takım. bunu form durumunu, oynadığı sistemi bağımsız tutarak söylüyorum. aslında iyi kadro ama dengesiz kadro, yıpratılmış kadro. gerçekten teknik direktörünün biraz kafa yorması gereken, özel dokunuşlar yapması gereken bir kadro.

    23-24 sezonu transferleri de genel olarak ihtiyaca yönelik değildi. parlatıp satacağın oyuncu da yoktu. 24-25 sezonu transferleri bence daha büyük fiyasko oldu. daha performans tartışamayız ama ne bonservis, ne maaş ne de ihtiyaç ekseninde bakılırsa hem takım gelişmedi hem de batacak kadar çok açıldı. bu takımın hele şampiyonlar ligi yok iken boşa atacak kurşunu da kalmadı.

    ama ben taraftar olarak ultimatom verip geçerim. sezon başladığından beri çok kötü oynuyor bu takım. ve bu doğrudan transferle ilgili de değil. mevcut oyuncular ve mevcut oyun da geri gidiyor. ben taraftar olarak takımın başarısız olmasını kaldırabilirim. belki başarısızlık sporun doğasında vardır ama bu her zaman beklentiyle ilgili. başarısızlığa katlanabilirim ama rezalet derecesinde oyunlara ve sonuçlara artık katlanamam. mesela beşiktaş ve young boys maçları. bunları transfersizlikle açıklayamazsınız. tamam, transfer işini yine beceremedik. ama mevcut da kötü değil. kerem dışında net kayıp yok kadroda. bu takım toparlanmak zorunda. ligde ve avrupa'da bahane üretmeden başarılı olmak zorunda. yoksa hepiniz gideceksiniz, ona göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın