resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6482
    0 transfer bütçesi ile nzonzi lemina seri getirmişti, aynı şimdiki gibi küsen hocası oldugundan begendirememşti. dursun aydın özbek'in yarattıgı ffp krizi yüzünden diagne'ye 13m euro vermek zorunda kalmış (tek hatası budur ki o da apoalbayrak'a haddinden fazla güvendi, scout departmanının da bi bok olmadıgı o zamanlardan zaten belli) ve ffp yüzünden maliyetlerle uğraşıyorken taraftar istiyor diye falcao'yu bile getirmiştir ki kendisinin değil net tataftarın hatasıdır bu. kimse bana taraftara uyacaksa yöneticilik yapmayacak demesin, ffp yüzünden forvet bulup getiremedi ya falcao ya istifa diye 2 yıl şampiyon başkana babanız (kendini bilenler) demedi sizler dediniz. naptı bu adam kulübü mü dolandırdı en sevdiğiniz yöneticinin kuyusunu mu kazdı?
    kendi dönemi gayet diagne hatası dışında -ki o da ikinciye bağlı- ve yetersiz yönetici kadrosu dışında gayet olumludur. galatasaray'ı imkansızlıklar içerisinde milyonlarca dolar zarardan kurtarmıştır. ne kadar badem gözlü oldu diyen varsa hepsi terimcidir mesela şaşmaz. kendisini de en cok yıpratan tayfa terimci tayfadır. hoca kendi başarısızlıklarını göstermemek için başkanla didişmiştir. buna da burada dahi var olan terimci cok güzel ön ayak olmuş, savunan olmadığı için dönmeyen iftira kalmadı o dönemleri iyi hatırlıyoruz.

    kendisinin erden timur gibi bir yöneticisi olsa kesinlikle kurda kuşa yem etmezdi, arksından iş çevirmeyi geçin şu an arkasından iş çeviren tüm dolandırıları yok ederdi.
    böyle bütçeleri olsa ve erden timur'u olsaydı o hayal ettiğiniz galatasaray gerçek olabilirdi, insan bundan gelip buraya dert döküyor.

    mesela terim'e şans verilmedi diyenler de o ffp'den ilk çıkış dönemi terim'in hoca olduğunu, şu an sövdükleri burak elmas'ın terim sayesinde cekildiği için terim'in küçük yaveri gibi ne istediği vardıysa yaptığını hatırlamıyorlar sanırım. sonra her yaz ocak her mart temmuzu bekledi taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın