• 36485
    sağda solda görüyorum. özellikle twitter/x platformunda.

    kerem a ve barış alper yılmaz fotoğrafı yanına, "takımdaki diğerlerinin aksine mücadeleden kaçmazlar. razıyız!!!" minvalinde paylaşımlar yapılıyor.

    çok acayip.

    kim yahu mücadele etmeyen? zaha dahil, sahaya çıkan herkes mücadelesini ediyordu bu takımda. mücadele etmek yönünden bir sıkıntısı yok bu takımın.

    berkan kutlu mu etmiyor mesela? çarpılırsınız. başka sözüm yok.

    icardi mi etmiyor? her maçta görüyoruz, adam sahada çıldırıyor. kemal sunal diyordu ya tosun paşa'da "her şeyi yapıyorum da gözlerimden ateş çıkaramıyorum" diye. hah, adamın gözlerinden ateş çıkıyordu resmen young boys maçlarında. orta sahadan topu da ben çıkarayım derken bağ attırdı adam.

    tor mu etmiyor mesela?

    davinson mu etmiyor?

    nel mi etmiyor?

    köhn etmedi mi? angelino etmedi mi?

    sara etmedi mi? sahanın en çok koşan futbolcusu olduğu halde daha iyi olmalıydım deyip özür dileyen adam mı etmedi?

    jelert mi etmiyor? ediyor işte adam.

    zaha mı etmedi mesela? sahaya çıktığı her zaman elinden geleni yaptı mücadele anlamında. her şey tamam ama bunu kabul etmem.

    mertens mi etmiyor mesela?

    kerem demirbay mı etmiyor?

    kaan mı etmiyor?

    muslera mı etmiyor o zaman?

    yoksa apokerim mi etmiyor?

    dubois etmemiştir, ikinci döneminde. ndombele dersiniz, ne kadar oynadı zaten. ziyech dersiniz, bir nebze. o da baskı oyununa katılmaya çalıştı. top çıkarmaya çabaladı derim.

    kim etmiyor arkadaş mücadele sahada? galatasaray futbol takımı'nın problemi her şey olabilir. ama mücadele etmek kısmında bir eksiği yok.

    yetenek eksikliği, fiziksel eksiklikler olabilir. yetmiyordur. ama mücadesini etmeyen çok nadir futbolcu gördüm ben şu son 3 sezonda ve hâlâ.

    ayıptır. senin futbolcuların senden ayrılırken hüzünle ayrılıyorlar. zaha da öyle köhn de... hele köhn... içimden bir şey koptu, o malum videosu sonrası. böylesine aidiyet duyan bir futbolcu mücadeleden kaçar mı?

    olduramadığı başkaca şeyler var bu takımın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın